Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 45

Wątek: oblicza reklamy - (temat otwarty)

| OlyJedi Awatar sławekb
    Mieszka w
    Łagów
    Siła reputacji
    35
    Moja galeria
    Faktycznie niewiarygodne żeby ktoś taką gafę palnął z wyborem miejsca na ołtarz.

| OlyJedi Awatar WG
    Mieszka w
    Wodzisław Śl.
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Jeronimo
    hehe zapomniales dodac tytul Boze CIALO
    Moze Boskie Cialo?

excel
    Gość
    Nic dodac, nic ujac - a to Polska wlasnie!
    To szczyt absurdu, niechlujstwa, glupotył, braku szacunku dla kogokolwiek, no....na to po prostu nie ma slow.
    A kosciol nic na to? Ksiadz tez czlowiek, a co, popatrzec se nie moze?

pozdrawiam,
    excel

| OlyJedi
    Siła reputacji
    198
    Moja galeria
    Zdjęcie uroczystości przy ołtarzu z bilbordem w tle wtgląda na antyklerykalna satyrę. Pani na tablicy ma wymazane częsciowo majteczki i jakoś dziwnie wszyscy sa w ostrym słońcu od prawej, a bilboard w cieniu, mimo, że jest wysoko. Nie można wykoncypowac nijak, co może zasłaniać tę reklamę skoro stoi na otwartym terenie.
    Pzdr, TJ

| OlyJedi Awatar dka
    Mieszka w
    Łódź, Radomsko
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    no galancie. ciekawe czy dalo by sie dotrzec do osob, ktore macaly w tym palce. przyjmujac, ze to nie foto-monterka: czy to przypadek czy osoby maczajace wiedzialy, ze corocznie w tym miejscu stoi oltarz. dla mnie masakra.

tadeusz sie dopatruje podstepu.. chcialo by sie ta sprawe obalic, bo niesl nieslychanie dziwna. jednak blok w tle tez jest w cieniu. moze od grupy ludzi do garniera jest kawalek i tam gdzie nie ma slonca rzucony jest cien jakiegos bloku z prawej strony..

excel
    Gość
    dka,

piszesz nieco mgliscie, nie bardzo wiem dokad podazasz, pewnie to ode mnie zalezy.
    Wiesz, przypatruje sie tej fotce i probuje wyobrazic sobie caly przebieg przedsiewziecia. Najbardziej dziwi mnie, ze zarowno nikt z kilkudziesieciu, moze i nawet kilkuset osob obecnych na zdjeciu, jak i ekipa projektantow, zapewne w towarzystwie ksiedza, ktos, kto mierzyl, ktos, kto przycinal, zbijal, montowal, w koncu osoby, ktore calosc zapewne skrupulatnie obejrzaly, odebraly wykonanie zadania, przeszly obok tej reklamowej " miniaturki" mimo i zamiast uroczystosci koscielnej, powstal marketingowy festyn. Nikt nie wzial pod uwage, ze w ten sposob utrudni sie wiernym oddanie sie wylacznie modlitwie. A przxeciez wystarczylo zarzucic biale przescieradlo...

pozdrawiam,
    excel

| OlyJedi Awatar dka
    Mieszka w
    Łódź, Radomsko
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    excel: dlaczego akurat biale?? nie no zartuje.

kierowcom tez utrudnia sie bezpieczna jazde wieszajac miniaturke 10x15m z cyckami przy wiadukcie.
    moze garnier, czy ten stroer powiesil to z samego ranca. i nie bylo czasu sie zorientowac. celowo powiesili taka tresc - ale po co? dla skutecznosci reklamy, czy zeby byly jaja "na bozym ciele" ??? hmmm..

- --//-------------------------------------------------------------------//-- -
    - - - - O TYM I O INNYCH ZAGADNIENIACH DOWIECIE SIE - - -
    - - - - CZYTAJAC DALSZE PERYPETIE NA OLYMPUSCLUB.PL! - - -
    - --//------------------------------------------------------------------//-- -

excel
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez dka
    excel: dlaczego akurat biale?? nie no zartuje.
    bo, np. czerwone bykom by przeszkadzalo.

pozdr,
    excel

| OlyJedi Awatar kasprzyk
    Mieszka w
    Wielkopolska
    Siła reputacji
    88
    Moja galeria
    Witam

Też się zastanawiam nad oryginalnością fotki.
    Słońca także nie ma w innych miejscach, celowe umieszczenie czy nie zasłonięcie tego bilbordu jest oczywiście możliwe - rozchodzi się o pieniądze - ktoś zleca reklamę, płaci "grube" pieniądze za montaż, opłaty za czas i miejsce - kościół nie ryzykuje spraw sądowych. Sama fotka nie jest też b.ostra tzn - mogłybyć tam gorsze sceny.

Przeciw - dziwny zbieg okoliczności z tym tekstem Odkryj smiało jędrne ciało do tego tekst moim zdaniem powinien być wyśrodkowany (na szybkiego tekst wklejony ? ) Po osobach nie widać reakcji na to zdjęcie - wiem, może to Ci najwierniejsi - jednak powinno być więcej oznak ciekawości czy złości.
    Pzdr
    Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300

| OlyJedi
    Mieszka w
    Bydgoszcz
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    co do wyśrodkowania tekstu w reklamie to nie jest to wskazane, dobicie do lewej i przeciwstawny napis na dole (garnier) równoważą się.
    Nie widzę też tutaj przesłanek do tego by był to fotomontaż, trudno też wyczytać coś z twarzy ludzi, skoro oni juz stoją przed ołtarzem dobrą chwilę, zbulwersować zdążyli się i ochłonąć też, i tak stoją w większości tyłem.
    Cała sprawa barzo niesmaczna z reklamą, jak ludzie mogli się skupić na modlitwie?
    Olek C-5060WZ, Canon EOS 400D, olek SP-320 i C-765
    GG 3520341, TLEN: nimizt1@tlen.pl
    www.michalmilde.pl