Dodać logo Olympusa i zejdą na forum po 50zł jak świeże bułeczki.![]()
A zima ma być mroźna.
Dodać logo Olympusa i zejdą na forum po 50zł jak świeże bułeczki.![]()
A zima ma być mroźna.
E-620 | HLD-5 | 14-42 | 40-150 |
5DmkII | 50D | C20/2.8 | C28/1.8 | C50/1.4 | C85/1.8 | C100/2.8L IS | C200/2.8L II | 300/2.8L IS | TC 1.4X II | TC 2.0X II | 580exII
Ja mam lepszejszy pomysł. Trzeba dać te rajtki z logo Olka na górny pasek naszego forum. Skoro przez tyle lat był ręcznik, to czemy nie srajtki...Zamieszczone przez johan
![]()
OT co prawda to oczywiscie nie moje zdjecie ale idealnie pasuje do tematu LOL
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Szkoda, że to nie ja jestem autorem tej fotyZamieszczone przez Jeronimo
![]()
![]()
. Zaaaaaaaaaaaaaajebistaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
problem w tym ze nie wiem czy to nie fotomontaz bo na tym portalu jest duzo fotomontazu...
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
A to by sie Tadeusz ucieszyl z takiej reklamy!Zamieszczone przez Jeronimo
A swoja droga... Ile na tej fotce widac kobiet (nie liczac tych pan na reklamie)
![]()
W centrum 300 tys miasta na największej ulicy starszy jegomość ten wspaniały wynalazek sprzedaje zawsze przed zimą . Wiecej niczym nie handluje. Jest tak od kilku lat i chyba ma już swoją klientele. Reklama jest typowo celowana , choć nie widziałem żeby "je" ktoś kupował. Niestety nie pozwolił sobie zrobić fotki . Moze innym razem
Rafał masz racje , że razem z innym zdjeciem np. czymś takim poniżej mogłoby stanowić fajny duet.
![]()
to jest bomba zdjecie. nawet kompozycyjnie mi sie podoba. z jednej strony foto mowi, ze babeczka jest "na nie", a z drugiej strony - uczestniczy w kulturze najki wykonujac swoja figure - na jednej nodze ustajac w bezruchu dla fotoreporterow.
zastanawiam sie, czy na obrazku, ktory wrzucil jeronimo - na reklamie nie mamy do czynienia z 1, dwoma, max z trzema tylko roznymi modelkami..
Robin, ostatnia fota dla mnie bomba. Gratulacje.
Fajna fotka. Babka grzeje na pocztę wpłacić na konto o. R...ka, coby mu się radio i tv rozwijało![]()
E-620 | HLD-5 | 14-42 | 40-150 |
5DmkII | 50D | C20/2.8 | C28/1.8 | C50/1.4 | C85/1.8 | C100/2.8L IS | C200/2.8L II | 300/2.8L IS | TC 1.4X II | TC 2.0X II | 580exII