Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Chineczka

| OlyJedi Awatar djus
    Mieszka w
    Zielona Góra
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria

Chineczka

Kilka Fotek chineczki co o nich sądzicie ??

1.

2.

3.

4.
    Zapraszam na moją stronke http://www.fotoholic.pl

| OlyJedi Awatar dka
    Mieszka w
    Łódź, Radomsko
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    ogolnie elegancko. na niektorych zdjeciach ladnie cien lisci, galezi polozyl sie na chineczce. gratuluje.

miales juz nie dopuszczac bialych elementow ubioru.

ja zawsze sie staram tak naswietlac, zeby nie przepalac twarzy, z reszta zdjecia bywa roznie.

robin102
    Gość
    Na pierwszej był bdb zamysł ,ale się chyba przejarało lekko. Te z drzewem w tle też fajne.

| OlyJedi Awatar johan
    Mieszka w
    Siedlce
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    Fajna Chineczka, tzn. zdjęcia...
    E-620 | HLD-5 | 14-42 | 40-150 |
    5DmkII | 50D | C20/2.8 | C28/1.8 | C50/1.4 | C85/1.8 | C100/2.8L IS | C200/2.8L II | 300/2.8L IS | TC 1.4X II | TC 2.0X II | 580exII

| OlyJedi
    Siła reputacji
    198
    Moja galeria
    djus,
    Szkoda, że pierwsze przejarane. Pozostałe sa moim zdaniem dobrze zaaranzowane, otoczenie jest w każdym przypdku zdominowane przez modelkę, jest tylko uzpełnieniem, przedłużeniem niejako tematu.
    Najbardziej podoba mi się drugie. Udany pomysł - sylwetka modelki, jej nogi i potęzny pień uosabiają związek piękna z mocą, a może człowieka z przyrodą, nogi są dokładnie tak rozstawione, jak pień, który się zakorzenia. Zastosowanie szerokiego (umiarkowanie) kąta i ujęcie z dołu pokazuje te zbieżności, prowadzi oko coraz wyżej ku potęznym konarom - sile, której źródłem jest ziemia. Człowiek ma fotce dominuje.
    Z czuciem wykonane. Bardzo mi się podoba.
    Doceniam także, że autor poradził sobie z obfitością światła, zaprzągł je do swojej koncepcji.
    Drugie też mi sie podoba, dziewczyna uchwycona, jakby w wędrówce do.... Szkoda tylko tej gałęzi u góry wyrastających z głowy.
    Uważam, ze zwe wszystkich zdjęć emanuje Twoja bogata wyobraźnia, pomysłowość oraz mnóstwo doświadczenia fotograficznego budującego dobrą drogę ku doskonałości.
    Dobre fotki.
    Aha, jeszcze coś miałem dodać. Ta moda na spodnie spadające z tyłka mnie wkurza. Estetycznie. Cos okropnego, nie rozumiem, dlaczego kobiety ulegają takiemu marnemu dyktatowi i dobrowolnie oszpecają swoje sylwetki.
    Pzdr, TJ

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar vendro
    Mieszka w
    Lubin
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Drugie i trecie ze wskazaniem na drugie najbardziej przypadają mi do gustu fajne ujęcia w pozostałych przypadkach jakoś mi nie pasują.

| OlyJedi Awatar djus
    Mieszka w
    Zielona Góra
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Dzięki za komentarze staram się jak mogę Lecz do doskonałości jeszcze mi brakuje bardzo dużo
    Zapraszam na moją stronke http://www.fotoholic.pl

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Rafał Czarny
    Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Nieźle zbudowana ta Chineczka. Duże, niebieskie oczy... Ma czym oddychać (jak mawiali "paramętpikczers"). Szkoda, że nie udało Ci się namówić skośnookiej dziewczyny, co by wyskoczyła z blezerka...
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu
    Pampalini, łowca stworzeń, wypier..lił się o korzeń.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów