nr 4 bardzo fajny nastrój- brakuje tylko Kuby rozpruwacza, w 5 jakoś to drzewo w złym miejscu rośnie, 3 normalne a 2 pierwsze j.w.
nr 4 bardzo fajny nastrój- brakuje tylko Kuby rozpruwacza, w 5 jakoś to drzewo w złym miejscu rośnie, 3 normalne a 2 pierwsze j.w.
dziekuje. A wiec jesli chodzi o portret to zrobilem to co DKA powiedziales, byc moze jeszcze dluzszy czas by uratowal sprawe, natomiast jeszcze nie mam programow do obrobki wiec na razie 'na surowo'. Co do nocnych zdjec to byla wtedy fajna mgielka i zapewne pomogla zrobic nastroj. Aparat wsadzilem na statyw SL-2800.
dzieki i pozdrawiam
jesli zrobiles to co zaproponowalem, to widze duzo szumow - iso musialo byc ogromnie wysokie, a i tak mamy za ciemno. w tych okolicznosciach to lampa trzeba bylo strzelic
piąte mimo drzewa bardzo mi się podoba. ma ciekawy kadr. czwarte i trzecie wręcz magiczne (szczególnie 4, chociaż osobiście kadrowałabym wyżej) - chyba musiałeś wstać wcześnie rano![]()
Tak ISO bylo na maxa czyli 400, a do lampy jakos sie nie moge przekonac, takie sztuczne, plaskie zdjecia mi wychodza. Mysle ze powinienem jednak w kompa i obrobke zainwestowac bo tego co teraz mam to maszyna do pisania.
Nocne zdjecia zrobilem ok 03:00 w nocy/rano po czterech godzinach szukania scenerii![]()
pozdrawiam
Na surowo to dobre są surówki np. z czerwonej kapusty (zwanej na Śląsku modrą).Zamieszczone przez Peniek242
Edit: poprawiłem literówkę.
Suroweczke jak najbardziej, ja bimberkiem domowej roboty chetnie czestuje... tylko potem zdjecia jakby w ruchu wychodza![]()
Hmmm, jesteś z KRK. No to wjadę kiedyś do Ciebie na jednego. Też mam niejakie doświadczenie w destylacji, więc byle czym mnie nie opędzisz.Zamieszczone przez Peniek242
jasne.... moze do tego czasu 'na umiem sie' i cykne Ci porzadny portret![]()
Serdeczne dzieki Wam za pomoc.
Pozdrawiam