Wrzucaj więcej, bo dzięki twoim zdjęciom aż mi się chce częściej to forum nawiedzać (pomijam wątek "Co dalej z E-systemem?")!
Wrzucaj więcej, bo dzięki twoim zdjęciom aż mi się chce częściej to forum nawiedzać (pomijam wątek "Co dalej z E-systemem?")!
"There's no such thing as free titties"
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
ptaszory zajebiste ciekawie się zapowiada pozdrawiam![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
ac len obiecuję wyciąć teraz nie mam zdjęcia pod ręką bo jest na zewnętrznych dyskach ale wychlastam
tymczasem portrecik maskonura.. ( wydzielę chyba z tego tematyczny watek o Norwegii podobny do Tajlandii czy Nowej Zelandii ( i uprzedzając pytanie Fotomica i C+ w e wszystkich coś się cały czas bedzie pojawiało )
![]()
Przefajne te zdjęcia. Gratuluję umiejętności które pozwalają Ci je robić jak i stwarzać sobie okazje do ich cykania.
eh no co mam kurna powiedzieć szkoda że mnie tam nie byłoale foto super
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.