W tym wypadku liczy się kolor![]()
W tym wypadku liczy się kolor![]()
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Choć jestem zdecydowanie ciepłolubna, te lodowate zdjęcia niesamowicie mnie zachwyciły.Zazdroszczę jednego i drugiego - zdjęć i widoków, kolejność dowolna. Masz jeszcze trochę?
E-510 z przyległościami + żółty FX z dodatkami
http://www.bociany.org.pl :
kochajmy zwierzaki! tyle jest nieszczęśliwych...
Świetne te lodowe foteczki.
Pozdrawiam.
Chyba wrzucę sobie lodowiec na pulpit w pracy jako substytut klimatyzacji![]()
Zdjęć mam więcej - pomału wrzucam....
Co do lodowca - rzeczywiscie liczy się kolor. Skandynawskie lodowce mają tę przewagę nad reszta europy ( nie wliczam w to Svalbardu i Grenlandii - ze są właśnie takie świeżutkie niebieskie. A nie nijakie szarobure - jak to w Alpejskich krajach bywa...
A co do pulpitu to na pewno taki pulpit chłodzi procesor przez co przyspiesza prace kompa
Owce - których w Norwegii jest bez liku łażą gdzie chcą i robią co chcą nie bojąc się nawet samochodówkładą się nawet na środku głównych dróg krajowych - na ogół za ostrym zakrętem i na zwężeniu dróg
Oraz charakterystyczna dla Norwegii architektura Na zdjęciu Reine - Wioska rybacka leżąca na wyspie Moskenesøya w archipelagu Lofotów
![]()
Ostatnio edytowane przez dobas ; 10.08.10 o 00:04
Witam
I tak skromnie się dopiszę po pobycie dawnym tam po prostu tam jest harmonia.
Pozdrawiam
Kadry wyśmienite.
Kolejne, swietne ujecia : )
Super kadrowanie i GO w pierwszym! : )
Drugie za ujęcie, świetny moment burzowy uchwycony w kadrze i tonację : )
Pozdrawiam : )
bajkowe są ujęcia z Skandynawii. Kolor i kształt lodowca robi na wrażenie wrażenie ale nie wiedziałem, że jest też taki brudny.
size doesn't matter ... only motion of the ocean![]()
Nieodmiennie pięknie. Potrafisz dobas uchwycić klimat miejsc i apetycznie go podać. Czekam na kolejne.
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Tup tup, tup tup, meee!
Domki jak z obrazka.Nie obłażą z farby po zimie?
E-510 z przyległościami + żółty FX z dodatkami
http://www.bociany.org.pl :
kochajmy zwierzaki! tyle jest nieszczęśliwych...