Thnx, nie miałam pojęcia, że jest coś takiego jak strona lawinowa![]()
powstaje w bólach![]()
Ale tak na prawdę jest to najlepszy sposób na poznanie aktualnego komunikatu lawinowego dla danego obszaru. Stopnia zagrożenia, obejrzenie profili śniegowych, poznanie historii opadów śniegu czy wiatrów itp itd...
Niezbędne informacje podczas planowania trasy zimą po górach...
wracając do tematu - to podoba mi się najbardziej z całego dnia.
http://www.deezer.com.pl/galeria/teren/16.jpg
A wszystkim mówię że słupy tak się gną od mrozu
Ostatnio edytowane przez dobas ; 18.01.09 o 12:12
Dobas, także napalałem się na 7-14, ale przedwczoraj nabyłem 9-18 i śmiem twierdzić, że to jest to, co mnie amatorowi w zupełności wystarczy, no i jeszcze te kilkadziesiąt dekagramów mniej do noszenia, o portfelu nie wspomnę.
Ostatnio edytowane przez Piotr Grześ ; 18.01.09 o 00:07
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
jak wrócę do domu to sie uśmiechnę do kogoć z Forum, żeby na kilka dni pożyczyć obiektywik, albo w Toruniu popróbuję.
Ostatnia seria bardzo udana ale jestem nieobiektywny po przeprowadzce do Pyrlandi to widoku gór najbardziej mi brakuje. (w fajne miejsce Ciebie rzuciło napisz czy na dłużej?)
Indywidualnie najbardziej podoba się mi się dwa i jeden.
wszystkiego razem będzie prawie miesiąc . Ale już ine jest tak ładnie 15 m/s i widać na pół metra w przód
potem postaram się żeby mnie rzuciło do Toruniai coby się to zbiegło ze spotkankiem
No i do Torunia udalo sie dotrzeć
Nie wiem teraz czy prowadzić swoj watek czy wrzucac zdjęcia do Blogu
na coś trzeba się zdecydować a najgorszy zawsze jest nadmiar dobrobytu:
Wodny renifer
poroże
w kazdym razie jakoś chce przeredagowac ten wątek aby byl bardziej żywy i związany z moją ulubiona dziedziną fotografii
Bajka!
Bajka!
Kapitalne zdjęcie!
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Widziałem już to zdjęcie, robi wrażenie, tak.