Pięknie. Daj adres, przyślę Ci liścia (a nawet dwa).![]()
Pięknie. Daj adres, przyślę Ci liścia (a nawet dwa).![]()
Pluje sobie w brodę ponieważ połowa zdjęć którą wczoraj zrobiłem nadaje się do koszaNie wiem jakim cudem miałem ustawione ISO 1600
no cóż...
zdaża się
Trza zbierać chrust bo zima Panie idzie... Zimny, jesienny nastrój dobrze uchwycony i tylko surowa przyroda. Ostatnia fotka prawie jak HDR.
Ostatnie jak dla mnie SUPER![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Gdzieś ty był?Całkiem podoba mi się środkowe zdjęcie, bo jest zupełnie surowe.
Park Narodowy Brecon Beacons usytuowany w środkowej Walii, Jeden z trzech parków narodowych w tym kraju. Charakterystycznym jego elementem są jedne z najbardziej widowiskowych wyżyn uformowanych na powierzchni 1347 km2. W chwili obecnej są one uznane za jedne z najważniejszych geologicznych krajobrazów w Europie. Całość zaliczana do gór kambryjskich. Miało być polowanie na jesień a okazało się że na szczytach do kostek śniegu
Park utworzony w 1957 roku,
ze wzgledu na fakt że jest to surowe i dzikie miejsce o charakterystycznych warunkach klimarycznych w tych górach ma miejsce selekcja do SAS (Special Air Service) zakładają wielgachne plecaki i chodzą w kółko na górę i w dół.
Największy szczyt Pen y Fan 886 m n.p.m.
Bardzo piękne miejsce i piękne fotki