Prosze o opinie, jeżeli czas pozwoli.
Pzdr, TJ
Prosze o opinie, jeżeli czas pozwoli.
Pzdr, TJ
Ciekawie upatrzone![]()
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
jakby bylo wiecej slonca to dalbym tytul "piekarnik"![]()
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
jeronimo,
Piesek by nie był taki wyluzowany. Przybysze z południowo wschodniej Azji spoglądali na niego łakomym wzrokiem, im to bez róznicy. Ale w piekarniku by był niemal półproduktem.
Pzdr, TJ
Piesek w fajnej pozie. Grunt to mieć zawsze przy sobie aparat. Chyba bez polarka fotnięte ???
ps.
ja bym dał tytuł: autoalarm
Robin,
Bez polarka zdjęte, pies się ledwo co przebudził z czuwającej drzemki i uniosl lebek w celu obserwacji horyzontu. Po 10 sekundach już miał bardzo standardową minę. Nie było czasu na kombinowanie. Po obejrzeniu gotowego zdjęcia powziąłem taką ideę, a mianowicie fakt wybłyszczenia szyby świadczy o tym, że to jest szyba, a tam jest wnętrze, szyba jest przegrodą, za którą piesek czuje się bezpiecznie. Może z polarkiem było by lepsze, a może i nie.
Pzdr, TJ
Luzik, normalnie luzik w perspektywie.
Czego i sobie życzę...
Pozdrawiam. Dariusz Żak
Zamieszczone przez Homek
???
![]()
Zabawnie ujęte. Pies patrzy i myśli: "ale gość ma zajebistego Olympusa".![]()
Ciekawą perspektywę tworzy maska samochodu z szybą, za którą leży piesek. Dodatkowo, jak napisałeś, ta szyba odgradza pieska od świata pełnego samochodów, ruchu i zgiełku - a on tam leży jak Rzymianin podczas biesiady. Wygrany kontrast sytuacyjny.
--
emc2