Natknęłam się na taki ciekawy kolorystycznie obrazek. Spodobały mi się kolory i różnorodność faktur
Natknęłam się na taki ciekawy kolorystycznie obrazek. Spodobały mi się kolory i różnorodność faktur
Za mało workówDlaczego tak ucięte?
Tytuł powinien brzmieć: "Jesienne worki". Zgadzam się z przedpiszcą, że wory dziwacznie ucięte.
Wory nieciekawie ucięte, bo zaraz pod nimi nieciekawa ziemia, kolorystycznie nie pasowała.
Wersja nieucięta:
Fajna kolorystyka. Moim zdaniem rzeczywiście lepsze po wykadrowaniu (czyli 1.).
W ogóle przy takich wzorkach geometrycznych to z kadrowaniem można się różnie pobawić...
Pozdrawiam!
ja ciachnalbym gore tak zeby nie bylo widac tego dachu po lewej no i prawa strone zeby stworzyc kompozycje otwarta
no a tak wogle bardzo fajne zdjecie![]()
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Ładne, jesienne kolory, ładna, geometryczna kompozycja. Wolę worki nieucięte.Zamieszczone przez agapiet
W zasadzie wolałbym bardziej prostopadłe ujęcie, nie ze skosa. I chyba trochę ciemno.
Ale i tak z pomysłem i ładnie.
Tematyka, taka sobie, ale kolorystyka, fajna. Też lubię takie kolory.
PS
Panowie nie wiem czy wiecie ale kobiety widzą więcej kolorów miż mężczyzni![]()
/*...................*/
/* ...........................*/
Dzięki za różnorakie opinieHieronimie, dalszy żywot wory wiodą już przykadrowane wedle Twoich sugestii, trafne są
![]()