Nic, ale zadałem sobie pytanie ile miałeś lat jak zacząłeś ?Zamieszczone przez robin102
![]()
Nic, ale zadałem sobie pytanie ile miałeś lat jak zacząłeś ?Zamieszczone przez robin102
![]()
/*...................*/
/* ...........................*/
Dziś młodzież zaczyna jak ma 8-9 lat , wcześniej ma to mały sens , No chyba jako maskotki na zawodach kata . Nawet jest taka kategoria wiekowa na Mistrzostwach Polski i innych znaczacych turniejach czy pucharach regionalnych.
Znasz takiego pana Inż. Karwowskiego ( nibybudowlaniec z zawodu). To taka podpowiedź.
Trza chyba nowy wątek w hydeparku założyć
Jakoś nikt z szanownej Kadry Moderatorskiej nie zauważył że już dawno trza było wydzielić nowy wątek, bo o wietrze tu już niewiele![]()
moderatorzy w tym dziale sobie leniuchujaZamieszczone przez agapiet
Niech ktos wymysli temat dla wydzielonego watku z katana...![]()
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Radosław,
Wyrazy wielkiego uznania dla autorki portretów. Profesjonalne podejście, artystyczne zacięcie, adekwatne ujęcia. Pasja, dyscyplina artystyczna z jednej i drugiej strony obiektywu. Mimo pewnych przepaleń i plastikowści oraz cięć w pierwszym (dłoń na rękojeści). Mocno wyrastają ponad poziom. Doskonale zgłębiają temat.
Pzdr, TJ
Zdjęcie z liśćmi - urocze, mistrza - bardzo męskie.
Ja skromnie tylko judo na studiach...
Pozdrawiam. Dariusz Żak