Marylka, pokaż jakieś motocyklowe foty. Na pewno masz ich sporo.Zamieszczone przez Marylka
Marylka, pokaż jakieś motocyklowe foty. Na pewno masz ich sporo.Zamieszczone przez Marylka
Rafale, szczerze powiem że aż tak dużo to nie mam a jak już to są na papierze pare zlotów ze starych poczciwych lat 90 tych. A ostatnie dwa sezony to przejezdziłam sama lub z bratem fotografując głównie naszą kochaną przyrodę. Może jak coś fajnego znajdę to dam jakiegoś scana![]()
Masz coś wspólnego z Marcinem Velinovem?Zamieszczone przez Marylka
Radosław "Radio Erewan" Przybył
http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
* Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto
słyszałam. Mistrz aikido prowadzi chyba w warszawie grupy. Ja już wypadłam z obiegu ze względu na służbe i musiałam z czegoś zrezygnować.
Fajne te AIKIDO człowiek chodzi ,ćwiczy siódme poty wylewa i tak już po roku dwóch latach treningów umie wejść właściwie na sale , a tak po 20 -30 latach treningu może się obronić . Piękna sprawa , a jak psychicznie podbudowuje.
Sport dla twardzieli.
Wzrasta Jasność Percepcji, Potęga Podświadomośći, Wzrost Duchowy a po 50 latach treningu można jednym wypowiedzianym w pewny sposób słowem doprowadzić przeciwnika to totalnego strachu.
Ja tam wolę KARATE.
Hehe, a ja wolę JUDO, w ułamek sekundy można sprowadzić do parteru
Teraz tym się pasjonuję, choć już tylko jako kibic
PS
lekko przesadziliście z tymi latami, mój kolega ćwiczy to cały czas.
/*...................*/
/* ...........................*/
Ja długo bawiłem sie w ju jit su, "fajnie" się człowiek czuje z powykręcanymi rączkami unieruchomiony w parterze![]()
można se po trenować to i tamto, ale tak naprawde poświęcić się jakiejś sztuce walki ? tylko nie licznym się udaje. Jak połączyć wszystko razem? - studia, treningi, praca, dom, rodzina.