Bardzo ładne zdjęcie. Rzeczywiście trochę nieralistyczne chmury. Czy coś przy nich majstrowałaś, czy rzeczywiście miały taki kolor ?
BTW.
Ramkę możesz zmniejszyć za gruba jest jak dla mnie.
Bardzo ładne zdjęcie. Rzeczywiście trochę nieralistyczne chmury. Czy coś przy nich majstrowałaś, czy rzeczywiście miały taki kolor ?
BTW.
Ramkę możesz zmniejszyć za gruba jest jak dla mnie.
/*...................*/
/* ...........................*/
ciekawe jak wyglada normalne zdjecie![]()
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Apokalipsa.
Świetne. A te " nierealistyczne" chmury fajnie zamykają kompozycję.![]()
Czy to ważne, czy to HDR czy nie? Ważne, czy efekty końcowy się podoba. A mnie się podoba.
dka - naprawde tyloma rzeczami sie zajmuje, choć już z aikido rezygnuje. a co do '' partzanta '' to takie moje określenie że z nienacka![]()
łłłoo matko , to koleżanka po kiju i pewnie w straży granicznej pracujesz w tym wojsku.Zamieszczone przez Marylka
Fajnie masz .
No proszę i miejsce Siedlcetoż to kresy wschodnie można powiedzieć. Bardzo bardzo dobre, jak ktoś napisał apokalipsa
jest w nim pewien element grozy
BTW. ciekawe hobby![]()
było sobie życie
Tak na serio?Zamieszczone przez Marylka
Sandacz jak smakował?
Zdjęcie pyszne!!!
Pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
john100 - serio, serio. Teraz gdy koniec sezonu motocyklowego to może więcej czasu będe miała dla fotografi. Nie jestem może dodrym fotografem, ale uwielbiam focić i sprawia mi to wielką przyjemnośc. A sandacz był wyśmienity.![]()
![]()
![]()