Wujek Maro,
W sprawie ostatniego zdjęcia napisałem powyżej w poście z godz 13:46. Tak wyglądają bilboardy o szarym świcie.
Zibi,
To jest Wrzeszcz. Ostatnie zdjęcie przedstawia ścianę centrum handlowego Manhattan.
Pzdr, TJ
Wujek Maro,
W sprawie ostatniego zdjęcia napisałem powyżej w poście z godz 13:46. Tak wyglądają bilboardy o szarym świcie.
Zibi,
To jest Wrzeszcz. Ostatnie zdjęcie przedstawia ścianę centrum handlowego Manhattan.
Pzdr, TJ
No właśnie poznałemZamieszczone przez Tadeusz Jankowski
. Przez wiele lat tamtędy chodziłem na PG i potem do pracy
.
PS
Nie wiedziałem, że jesteś z 3-miasta![]()
/*...................*/
/* ...........................*/
Zibi,
Witam, te same chodniki szlifowaliśmy.
Pzdr, TJ
wg. mnie swietne!!!!Naprawdę widac mrozny poranek.Gratulacje.Zazdroszę Ci ze przy uzyciu tak oszczednych srodków udało Ci się oddac ten poranny klimat
Chyba takZamieszczone przez Tadeusz Jankowski
Choć to dawne dzieje.....
to jeszcze paru znajomych tam się turla
/*...................*/
Ja miałam w swojej karierze trzy różne miejsca pracy na skrzyżowaniu Jaśkowej i Grunwaldzkiej.![]()
Chyba nie w tym pubie na rogu ??Zamieszczone przez agapiet
![]()
/*...................*/
Ja rozumiem. Chodziło mi tylko o to, że to zdjęcie, w odróżnieniu od pozostałych, nie oddaje już takiej atmosfery.Zamieszczone przez WUJEK MARO
Pozdrawiam
nr 2 przyciąga - zimno, sennie, spokojnie...
ostatnia mi nie pasuje do całości...
Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl
Na ostatniej fotce chcialem pokazac swit posrednio. Swiadcza o nim swiatla na dole -oswietlone wystawy oraz ogolna szarosc elewacji troche przybarwiona porannym chlodem. Chlod i obojetnosc splywa z bilbordow. W pelnym swietle postacie na nich sa entuzjastyczne, zgrabne, urodziwe, a o zimnym poranku sa sztuczne, jak dziecinne naklejanki, lodowate, zimnokrwiste, sztampowe, odhumanizowane, nachalnie wlazace na widok, burzace poranny spokoj.
Pzdr, TJ