jak ocenicie takie zdjecie?
1. "GrayStairsColor"
jak ocenicie takie zdjecie?
1. "GrayStairsColor"
Bardzo duże przesycenie (zielone schody, taki zabarw moze pochodzic od listowia, tylko, ze teraz liscie juz nie są czysto zielone, przesadzone barwy w ubiorze) wynikające z jakiejś obróbki mozna interpretować jako środek wyrazu (bo ja wiem, czy coś takiego może być srodkiem wyrazu). Niemniej jednak to urodziwe dziewczątko jest tak zamyślone, smutne, że nie zauważam pozowania prawie. Jest umieszczone mniej więcej w mocnym punkcie obrazu i ladnie się komponuje z perspektywą stopni zbiegających się ku niej, albo wychodzących od niej ku nam, jak kto woli. Na postaci modelki nie ma prawie swiatła, ale schodzi ono (w sposób nieco sztuczny i tajemniczy, bo jakoś nie daje cieni na modelce, jeszcze raz obejrzałem - jakies daje, poza tym jej buzia jest doświetlona chyba jakimś zabiegiem) stopień po stopniu ku ziemi zatrzymując się nieco na wyzłoconych do skrajności jesiennych listkach ku kępce trawy pod nogami modelki.
Mimo trochę denerwującej kolorystyki fotka, jej koncepcja, bardzo, bardzo mi się podoba.
Podziwiam pomysłowość, co ja mówię, kreatywność.
Pzdr, TJ
Fajna obróbka, mnie kolorki pasują. Udana fota. Tylko za małe zdjęcie. Dawaj 800 pikseli podstwy w poziomych fotach.
Fajne, tutaj wyjątkowo walczyłbym o mniejszą GO.