Kolega celebrity dał bardzo dobrego linka polecam częściej tam zaglądać.
Dokładnie TU
Kolega celebrity dał bardzo dobrego linka polecam częściej tam zaglądać.
Dokładnie TU
było sobie życie
Z lampą narazie poczekam. Nie mam doświadczenia jeszcze z lampami, do tej pory fotografowałem krajobraz. Przyjdzie czas na lampy. jeżeli piszecie o kitach, ze są spoko to bedę kupował to cacko. Prawdopodobnie za tydzień. Dam znać jak się sprawuje.
jezeli chodzi o te szkiełka 14-45 i 40-150 to naprawdę warto bo są rewelacyjne za tę cenęZamieszczone przez RadAg!
![]()
było sobie życie
jeśli masz kesz, bierz śmiało E-330 DUAL KIT. jeśli znajdziesz ciut więcej keszu, to bierz E-330+14-45, sprzedaj 14-45 i kup 14-54.
dopiero wtedy ten aparat pokaże pełną moc:
- szybszy AF
- jaśniejszy obiektyw
- prawie zerowe aberracje
- jaśniej w wizjerze
gdyby E-330 miał dwie rolki i status LCD, to już dawno bym go kupił (bo ma niskie szumy) a tak czekam dalej.
Czy ktoś z was dysponuje polską instrukcja do tego aparatu lub wie gdzie ewentualnie mogę takową znaleźć??
Tu masz podstawową instrukcję obsługi, czymkolwiek ona jest :-)Zamieszczone przez RadAg!
http://www2.olympus.pl/consumer/208_...dID=P_N2513992
no jest tylko temat jako 'ogloszenie globalne' eh https://forum.olympusclub.pl/forum3/...ych-vt7947.htmZamieszczone przez RadAg!
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
no to świetnie, że jest taki temat jako 'ogłoszenie globalne'... eh... gdyby jeszcze tam była instrukcja E-330, to już byłoby całkiem świetnie...Zamieszczone przez Jeronimo
![]()
blady
nienerwowo sobie cykam fotki w tempie 4/3
Czesc. Dopiero teraz kupilem ten aparat...Ale jestem podjarany. Juz do mnie idzie...Jaka karta pamieci bedzie najlepsza? Myslalem o xD-Picture Olympusa typu H 1GB jednej lub 2 albo jedna CF a druga xD. Co polecacie?
CF SandiskZamieszczone przez RadAg!