3356 ???Zamieszczone przez Eddie
Czy na zdjęciu z HeliconFilter nie masz czasem na którymś z krótszych boków czarnego paska o szerokości kilkunastu pikseli?
3356 ???Zamieszczone przez Eddie
Czy na zdjęciu z HeliconFilter nie masz czasem na którymś z krótszych boków czarnego paska o szerokości kilkunastu pikseli?
Ładne zdjęcie.Zamieszczone przez Eddie
Skow, faktycznie, przy gornej krawedzi jest taki czarny pasek.
Igrabun, a dziekuje, zdarzylo sie jakos![]()
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
No to Helicon Filter za mało obcina ten bok i będziesz musiał zawsze ręcznie to robić.Zamieszczone przez Eddie
Ale od przybytku głowa nie boli![]()
Pewnie, szczególnie, że po wywołaniu w OlyMasterze brakowało jednak tych kilku milimetrów z prawej stronyZamieszczone przez skow
![]()
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Kurcze - dobrze wiedziec takie rzeczy jak czasem potrzeba sie poratować.
skow, Eddie - thx a pomoc w badaniu - przycisk pomógł poszedł w ruch!
Zauważyłem, że na naszym forum jest on prawie w ogóle nie używany.!.
Magus:
przycisk leży odłogiem, bo "wyścig szczurów" robi swoje. inna sprawa, że nowi jeszcze nie czają co daje ten przycisk...
Karool w sumie racja - sam to go chyba dopiero z 8 razy kliknąłem, ale i wielu watków nie założyłem.
A to założyciele wątków/tematów muszą o tym pamiętać.
Magus, dzieks
Bede mial teraz tyci wiecej czasu to sprobuje przetrenowac ten patent na innych programach. Zeby nie macic, na tym samym zdjeciu, a efekty zamieszcze tutaj.
BernArt - Moje zdjęcia
No to już się nie mogę doczekać !!