jak nie robisz ślubów dla $$$ to zacznij - masz łeb do pomysłów - zdjęcia będą inne niż cała sztampa jaka teraz chodzi...
generalnie przesiadka udana...a co zrobiłeś z C-740?
jak nie robisz ślubów dla $$$ to zacznij - masz łeb do pomysłów - zdjęcia będą inne niż cała sztampa jaka teraz chodzi...
generalnie przesiadka udana...a co zrobiłeś z C-740?
Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl
W c-740 upierdzieiła się klapka od baterii, (młodsza siostra), Serwis Olka woła za naprawę ok 650zł... Szukam tańszego serwisu ...![]()
Nikon D700 24-70 f2.8; Olympus E-30; E-500 ; ZUIKO 12-60 f2.8 14-54 f2.8 ; SIGMA 30 f1.4; Olympus C-740 UZ , FL-50, 2x FL-50R; 2x Makro Flash 500D,
Pardon, że ja w innym tonie, ale myślę, że jeśli publikujemy zdjęcia na forum publicznym, to i na krytykę jesteśmy gotowi.Zamieszczone przez Laser_1985
Mi więc zdjęcia się nie podobają, w sensie: nic sobą nie prezentują, są nudne i nieciekawe. Kadry centralne, pstryknięte ot tak po prostu. Zdjęcia archiwalne.
Jeszcze odnośnie ostatniego: na pewno para młoda wygląda naturalnie, ale skoro robimy zdjęcia ślubne, które mają być pamiątką na całe życie, to wypadałoby się przyłożyć do tego zajęcia i, na przykład, przemyśleć trochę bardziej kadr (jak dla mnie za szeroko, kadrowałbym ciaśniej, żeby skupić wzrok na ludziach), posprzątałbym wcześniej śmieci, które koszmarnie szpecą obrazek i - ponieważ to w końcu fotografia cyfrowa - zdjęcie poddał obróbce (a w tym konkretnym przypadku miejsca na ulepszenia sporo :-)
I krytyka też jest słuszną sprawą... ,bo i takie głosy są ważne dla początkującego fotografa...
Nikon D700 24-70 f2.8; Olympus E-30; E-500 ; ZUIKO 12-60 f2.8 14-54 f2.8 ; SIGMA 30 f1.4; Olympus C-740 UZ , FL-50, 2x FL-50R; 2x Makro Flash 500D,