Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Upadły

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar aga_piet
    Mieszka w
    Tczew
    Siła reputacji
    204
    Moja galeria

Upadły

Ponieważ ludzkość jeszcze nie przesycona jesiennymi obrazkami, pozwolę sobie

| OlyJedi Awatar zibi1303
    Mieszka w
    Gdynia
    Siła reputacji
    29
    Moja galeria
    Fajne ujęcie i dobre światło miałaś, ale bym zrobił większy liść.
    Cienie na liściu... trochę przeszkadzają. SP-500 ma bardzo dobre supermakro. Wiem że chciałaś pokazać więcej zieleini, ale ten chyba wrzos dookola by wystarczył.

PS
    Wrzuć też jakieś wieczorne, to bym chętnie porównał, albo inaczej zapraszam na GG. mam sporo fotek, ale te wieczorne nie udają mi się. Już nocne lepiej wychodzą ..
    /*...................*/
    /* ...........................*/

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar aga_piet
    Mieszka w
    Tczew
    Siła reputacji
    204
    Moja galeria
    Zibi, to nie miało być makro jeno upadły liść Urzekł mnie wołając "tu jestem!" - zwrócił mą uwagę. Był fajnie podświetlony słońcem, tyle się na nim działo. Tylko on miał lekko czerwone żyłki

Mieszka w
    Gdynia
    Siła reputacji
    29
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez agapiet
    Zibi, to nie miało być makro jeno upadły liść Urzekł mnie wołając "tu jestem!" - zwrócił mą uwagę. Był fajnie podświetlony słońcem, tyle się na nim działo. Tylko on miał lekko czerwone żyłki
    Właśnie o to chodzi w makro mogłabyś lepiej to pokazać, co sie działo na liściu, (czy z liściem). Makro nie oznacza że to ma być mikroskop. To miałem na myśli pisząc makro.
    /*...................*/

| OlyJedi Awatar WUJEK MARO
    Mieszka w
    Wrocław
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    Bez przestawienia liścia jego zbliżenie jeszcze bardziej wyeksponowałoby nieciekawe w swoich kształtach cienie. Moim zdaniem jest ok. Zdjęcie jest ciekawe, jednak czegoś mi na nim brakuje. Może to kwestia takiego wykadrowania. Nie wiem, zastananowię się.
    Pozdrawiam.

| OlyJedi Awatar Laser_1985
    Mieszka w
    Chojnice
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    a mi to się ten liść podoba ...
    Nikon D700 24-70 f2.8; Olympus E-30; E-500 ; ZUIKO 12-60 f2.8 14-54 f2.8 ; SIGMA 30 f1.4; Olympus C-740 UZ , FL-50, 2x FL-50R; 2x Makro Flash 500D,

Mieszka w
    Gdynia
    Siła reputacji
    29
    Moja galeria
    Nie trzeba przestawiać liścia, mozna samemu stanąć nieco z boku, tak by cień nie przeszkadzał. Można pokombinować
    /*...................*/

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów