Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Wiem, że to archeologia, ale Luc4s, może masz jeszcze gdzieś te stare zdjęcia? Można by je powstawiać. Zobaczylibyśmy progres, a przede wszystkim wiadomo byłoby do czego odnoszą się komentarze.
A ja zgadzam się z kolegą luc4s, że często dożarte komentarze piszą ludzie nie pokazując na forum żadnego swego zdjęcia...
Nie umniejszam przez to ich znajomości rzeczy czy wiedzy na temat fotografii, ale jakoś tak głupio mówić o wychowywaniu dzieci, nie wychowawszy swoich...
Nie wystawiając, może obawiają się podobnych jak ich komentarzy???![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
Co ma piernik do wiatraka ze sobie dorabialem na slubach? Nie byly to tez wybitne zdjecia, dzisiaj nawet powiedzialbym, ze mocno przeciętne, ale klient (glownie znajomi) placil i byl zadowolony. Nie czyni to ze mnie profesjonalisty zwłaszcza w zdjeciach portretowych, które z reporterką na ślubach mają niewiele wspólnego. Od 5 lat nie robilem zadnego slubu.
Portrety sobie robię wyłącznie w ramach hobby nie biorąc za to ani złotówki, a często dokładając do biletu dla dziewczyn, czy zwracając za kosmetyki. Jak pisałem powyżej, koleżanka jest ze zdjęć bardzo zadowolona.
---------- Post dodany o 19:01 ---------- Poprzedni post był o 18:13 ----------
A zapomniałem, w mojej sygnaturce jest link. Warto go użyć, odnoszę wrażenie, że z kilkoma osobami mi tutaj nie po drodze. Naprawdę nie musimy sobie wchodzić w drogę.
Ostatnio edytowane przez luc4s ; 28.05.14 o 18:57
Ja też w sumie się z tym zgadzam. Długo by o tym dyskutować, czy ktoś może, nie może, czy powinien.
W tej kwestii przekonuje mnie jeden argument. A mianowicie, że nie musisz być z branży filmowej aby móc powiedzieć czy się film podobał czy też nie.
Inna sprawa jest taka, że jak nie jesteś krytykiem filmowym, operatorem, reżyserem, dźwiękowcem itd trudno się jest merytorycznie wypowiedzieć w temacie szeroko pojętej techniki.
Reasumując. Ja nie odbieram możliwości wypowiadania się na temat moich zdjęć wyłącznie "czytelnikom" , ale gdy opinię wkraczają w sferę spraw technicznych dobrze jest wiedzieć z kim się ma do czynienia. Myślę jednak, że odbiorca, to odbiorca i czy jest ekspertem, czy też nie ze zdaniem trzeba się liczyć.
Odnośnie zdjęć, to mnie się podobają. Zwłaszcza 1,2,3 choć IMHO brak im trochę światełka. Ale modelka nieźle zagrała i fajne miejsce do focenia znalazłeś. I to tyle![]()
Ostatnio edytowane przez fazi75 ; 28.05.14 o 20:39