Strona 7 z 12 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 120

Wątek: Lumix DMC-L1

robin102
    Gość
    fa fa fa fajny jest .

| OlyJedi Awatar suchar
    Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    chomsky: owszem, masz racje, ze do tego sluzy, ale bardzo madrze byloby wykorzystac mozliwosci LV w calosci, czyli robiac go rowniez uchylnym. Zrobiono tak w E330, a w L1 zaadaptowano z niego LV (tylko tryb B), wiec mogliby sie postarac tez o uchylnosc. Biorac pod uwage, ze L1 kosztuje duzo, to powinno sie od niego rowniez duzo wymagac. Po prostu uwazam, ze Panasonic postapil przynajmniej dziwnie, adaptujac do swojego modelu tylko czesc swietnego pomyslu, a zrobienie tego w calosci zdecydowanie podniosloby atrakcyjnosc tego aparatu. Mozliwe, ze zadecydowaly o tym jakies wzgledy miedzy firmami, ale jednak klient placi za konkretny aparat, ktory ma takie i takie funkcje.

Bardzo bym cie chomsky prosil, bys nawet jesli sie z kims nie zgadzal, to nie nazywal tego co pisze "idiotyzmami", bo to jest zwyczajnie niekulturalne. Ja sie tez z toba w pelni nie zgadzam, a jednak tak nie pisze. To taka tylko prosba, by bylo milej na tym forum.
    Strona WŁASNA | Blog Portret Ulicy
    "Fotografujemy rzeczy, by usunąć je z umysłu" - Franz Kafka

robin102
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez suchar
    .................................................. .......................................
    Bardzo bym cie chomsky prosil, bys nawet jesli sie z kims nie zgadzal, to nie nazywal tego co pisze "idiotyzmami", bo to jest zwyczajnie niekulturalne. Ja sie tez z toba w pelni nie zgadzam, a jednak tak nie pisze. To taka tylko prosba, by bylo milej na tym forum.
    Już tak ma , feler jakiś czy cuuuśś

| OlyJedi Awatar YxasoR
    Mieszka w
    Nie przenoście nam stolicy do Krakowa...
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Więc miałem dziś w rękach. Bez porównania do E-330, do czego innego jest ten aparat. LV to jest dodatek, trochę spust niewygodny, ale mogę narzekać bo w końcu kosztuje jedyne 7999zł "Pancerne" body (z wyglądu), a obiektyw niesamowicie lekki i ze stabilizacją!
    pozdrawiam

| OlyJedi Awatar suchar
    Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    Yx: czyli do czego wedlug ciebie jest L1, a do czego E330?
    Strona WŁASNA | Blog Portret Ulicy
    "Fotografujemy rzeczy, by usunąć je z umysłu" - Franz Kafka

| OlyJedi Awatar YxasoR
    Mieszka w
    Nie przenoście nam stolicy do Krakowa...
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Ja uważam, że E-330 to aparat na masówkę (z tąd mamy odchylany monitor). Umówmy się w Polsce 4000 wydać na aparat to jest drogo, w USA i w UE nie. My mamy bardzo duże wymagania ale cały świat nie.
    Natomiast L1 to jest aparat dla "specjalnego" klienta. LV to dodatek, bo nawet bez niego niego nie byłby dużo tańszy...
    P.S. Dobra wiadomość to, że Fotojoker pogodził się z Olkiem. E-330 i E-400 stały na wystawie
    pozdrawiam

| OlyJedi
    Mieszka w
    Galicja
    Siła reputacji
    32
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Yx
    Ja uważam, że E-330 to aparat na masówkę (z tąd mamy odchylany monitor). Umówmy się w Polsce 4000 wydać na aparat to jest drogo, w USA i w UE nie. My mamy bardzo duże wymagania ale cały świat nie.
    Natomiast L1 to jest aparat dla "specjalnego" klienta. LV to dodatek, bo nawet bez niego niego nie byłby dużo tańszy...
    P.S. Dobra wiadomość to, że Fotojoker pogodził się z Olkiem. E-330 i E-400 stały na wystawie
    pozdrawiam
    Dla masowki? Uchylny monitor?
    Wyglada na to, ze sam jestes masowym produktem polskiego szkolnictwa.
    Czesc.ch.

| OlyJedi
    Mieszka w
    polska północna
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    Yx:

serio OLEK powrócił do fotowaleta? kurde, obadam za 2-3 tygodnie, może potestuję E-330 na szumik w pomieszczeniu.

myślę że ma to pośrednio związek z Panasem, który wystawił jebitne reklamy w fotowalecie. może OLKOWI było wstyd, że Panas tak a oni nie?

post do skasowania - forum się zamuliło

| OlyJedi
    Mieszka w
    polska północna
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    Yx:

serio OLEK powrócił do fotowaleta? kurde, obadam za 2-3 tygodnie, może potestuję E-330 na szumik w pomieszczeniu.

myślę że ma to pośrednio związek z Panasem, który wystawił grube reklamy L1 w fotowalecie. może OLKOWI było wstyd, że Panas tak a oni nie?

robin102
    Gość
    Karol koniecznie musisz się zapoznać z tym L1 to taki sprzęcik właśnie dla takiego konesera porządności jak Ty . Masz dobre szkło , dobrą lampę nic tylko pociągnąć na wiosnę samo body gdzieś z zagranicy za 1000$ i jesteś PANISKO.