Zamieszczone przez
WUJEK MARO
Dzisiaj widziałem go na wystawie Fotojokera (body + obiektyw)

Nie było przy nim ceny lub przynajmniej, idąc w pośpiechu, jej nie zauważyłem.
Dzisiaj dzięki uprzejmosci kolegi mialem okazję pobawić sie tym sprzecikiem przez 20 minut . Tak tak żadna to zabawa żeby coś bardzo mądrego rzec o tym urzadzeniu. Ale powiem szczerze pozytywnie mnie zaskoczył. Mniej może przereklamowany obiektyw LEiki 14-50 ktróry jak za 4,5 zl powinien być solidniej wykonany - 14-54 jest solidniejszy w konstrukcji. Ta leika jakaś lekka w ręku. Body mi się podoba poza malym uchwytem może i mniejszym niż w E300 . Niektórym to nie przeszkadza , mi bardzo bo lapska jak wiosła mam. Tworzywo z którego body jest zrobione powiedzmy jest takie jak E300 , tyci tyci mu brakuje . Chyba bliżej mu do w fakturze do lustranu. Za to moztaż perfekcyjny . Nie ma sie do czego czepnąć. Guziczki i kółeczko chodza swietnie i ten fajny wyświetlacz.LV fajny gadżt ale wymaga polubienia. Wizjer ??? mialem przy sobie E300 wiec bezposrednie porównanie - wizjerki ta sam liga . W Panasoniku jakby dluższy tunelik - choć to może być złudzenie. Ostrzenie prawie powaliło na kolana . Znacznie lepsze niz to któe znam z luster olka nawet z 14-54.
Koledzy E-jedynkowcy obrośnieci w szklarnie pod 4/3 - niecierpliwcy łasi na współczesną świeżą technikę powinni go łykać jak świeże bułeczki. Tylko ta cena 7999zł Body plus szkło lub 4500 za samo szkło.
Karol to chyba coś dla Ciebie . Warto się przełamać , tylko trza by gdzies z zagranicy toto pociagnac bo ta cena ostudza strasznie.
Kawał i to duży kawł na pierwszy kontakt porządnego aparatu.