Twierdzisz, że tak mu się ręka trzęsła, po imprezce ! ?Zamieszczone przez west73
Niezła musiała być![]()
![]()
Twierdzisz, że tak mu się ręka trzęsła, po imprezce ! ?Zamieszczone przez west73
Niezła musiała być![]()
![]()
/*...................*/
/* ...........................*/
pirun z jednej małej chmurki i to w dodatku nie burzowej, nie widziałem równierz błyskawicy, która przechodzi tak blisko przewodów elektryczny jeżeli juz to uderzyłaby w przewody a ona sobie przeskoczyła przed przewody a chmura jest daleko za przewodami. Nie pasuje mi to kompletnie, a poza tym z kąd ona się pojawiła z nikąd z czystego nieba czy co bo ma bardzo dziną trajektorię.
Wszystko wskazuje na to iż jest zrobiona w programie graficznym.
Sądzę że tylko autor zdjęcia może nam to wyjaśnić
Zdjecie poza odszumieniem przez blackframe nr nie bylo 'poprawiane'.
Tu jest oryginal zdjecia mozna sobie przeczytac jakie parametry dokladnie mialo.
Nie jest az tak blisko jak sie wydaje, trafienie bylo ok kilometra, moze wiecej, od aparatu, a ze sie ladnie zawinelo to juz nie moja zasluga. Ta 'mala chmurka' zostala tylko podswietlona przez blyskawice.
A, zapomnialbym. Jak chcesz zobaczyc inne 'niemozliwe' zdjecia, to zapraszam na Wunderground![]()
Przekonałeś mnie.![]()
Gratuluje tak nietypowej błyskawicy, zawineła się niesamowicie
Hehe, całkiem słuszne spostrzeżenia![]()
/*...................*/
/* ...........................*/
można regulować intensywność stempelka co jest przydatne w takich sytuacjach.Zamieszczone przez dka
pozdr
a jak west73 wzial pod watpliwosc przeskoczenie blyskawicy przez przewody, to chyba dlatego, ze ona nie przeskoczyla (jest daleko za drutami) tylko zrobila zludzenie bo ma taki bialy-power ze przejarala czarnosc drutow, mam racje?