Rafał, kawał dobrej roboty. Gratulacje!
Rafał, kawał dobrej roboty. Gratulacje!
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Gratuluję!
Tym bardziej, że sam na zwycięzcę głosowałem.
Jeronimo: jak rozumiem "zażółcone zdjęcia dzieci" to moje (25)?
Zaręczam, że kiedy je robiłem takie właśnie było światło (tylko raz w ciągu minionego lata widziałem tak "złote" słońce), mało tego - uważałem taką kolorystykę za walor... O ja nieszczęsny, nie dość że głosu ani jednego, to dostałem jakiś taki specjalny, na "-"!? Mam więcej nie startować w konkursach, jak rozumiem?![]()
nie wiem kogo sa te zdjecia. Napisalem tylko swoja subiektywna opinie co mysle patrzac na te fotki. A na pytanie czy masz brac udzial w konkursach to sobie sam odpowiedz bo ja wogle nie rozumiem takiego pytania (jesli ono jest do mnie skierowane)
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Rafał ! gratulacje ode mnie. Wiedziałem ze wygrasz
![]()
/*...................*/
/* ...........................*/
PioRo Jak najbardziej startu , te swiatło na Twoim portreciku jak najbardziej bylo naturalne . Pies gdzie indziej porzebany . Trochę za agresywnie fotke odszumiłeś pewnie funkcją AUTO wyszło z lekka jak podwodne , ale naprawdę jest bardzo ładne.
Łoj, dopiero teraz zobaczyłem, żem wygrał.![]()
![]()
Bardzo się cieszę i dziękuję wszystkim. Ja głosowałem na fotę nr 6.
Gratulacje i szacunek dla zwycięzcy
Jeronimo moje zdjęcie jest zażółcone i przedstawia dziecko, jesteś na NIE bo ponieważ??
http://www.robertnawara.digartfolio.pl/
E-1 ZD14-54 FL-36 A850 135 f/1.8 85f/1.4 50f/2.8 20-35 f/3.5-4.5
Fota na którą głosowałem to właśnie nr 6 zrobiona przez Willow32. Dla mnie świetna kolorystyka (a właściwie jej brak). Super fota.Zamieszczone przez willow32
Domyślam się, że Jeronimo miał na myśli inne foty. Twoja Willow nie jest żółta. Ale niech Jeronimo się wypowie.
IMO tez jest żółta. BTW co jak co ale ta rozmazana zielona dziewczyna, a raczej zdjecie to dopiero jest na NIE. Ale niech Jeronimo sie wypowie.Twoja Willow nie jest żółta.
było sobie życie
Ja u siebie na tej focie widzę sepie, beże i brązy. Ale nie żółcie? Albo Wy macie źle ustawione monitory, albo ja.Zamieszczone przez fotomic
![]()