Czy ktoś oreintuje się czy istnieje coś takiego jak uchwyt nadgarstkowy dla E-500?
Znalazłem coś takiego dla E-1 z (AS-GS2) .
Czy ktoś oreintuje się czy istnieje coś takiego jak uchwyt nadgarstkowy dla E-500?
Znalazłem coś takiego dla E-1 z (AS-GS2) .
Niezbędny jest grip, więc nie ma.
do E500 nie ma GS-2 pasuje do E300(z uchwytem zasilajacym) i oczywiście do E1Zamieszczone przez WG
było sobie życie
Ja z E-300 używałem takiego wynalazku link
Ale nie wiem, czy o to Ci chodzi...
Szczerze powiedziawszy myślałem, że będzie to wygodniejsze...
Niepolecam
Właśnie otrzymałem odpowiedź z Fotozakupów, że Delta GRIP II i I pasują do
E-500. Tylko, że Żwirek zabił mi klina teraz![]()
Całkiem fajne rozwiązanie ten Delta Grip ... ale mimo wszystko bym się na niego nie zdecydował - znacznie częściej potrzebuję powiesić aparat na szyi niż trzymać go w ręku ... a niestety jednego i drugiego mieć nie można. Z większą radością bym na pewno przyjął pojawienie się normalnego gripa do E-500 ...
/EDIT - właśnie zobaczyłem, że wersja 2 jednak umożliwia podłączenie paska ... hmm .. teraz to wygląda ciekawiej ... musiałbym to przymocować do E-500 i sprawdzić jak się sprawuje![]()
Pozdrawiam, Robert
Był sobie Olek, piękny, wielki, czarny Olek z całą kompanią braci ...
... a jest ... żółta łódź podwodna ....
No właśnie GRIP II umożliwia podpięcie zwykłego paska (coś dla Ciebie RobertW3D). Ja natomiast nie używam paska w ogóle.
Więc...hmmm...się zastanowimy.
Ja przed zakupem też nie używałem paska (głównie z uwagi na bardzo dopasowany futerał, jakiego używam). Myślałem że to jest to czego szukałem. Ale okazało się niezbyt wygodne - wkładanie i zdejmowanie z ręki jest trochę kłopotliwe. Poza tym jakość wykonania pozostawia bardzo wiele do życzenia. Na moje spostrzeżenia nie zwracaj jednak szczególnej uwagi - moje "niepolecam" tyczy się jedynie uchwytu, jaki zapodałem w linku.