Czyżbyś urządził sobie polowanie w Łazienkach?Zamieszczone przez blady
Z tego co wrzuciłeś, to najbardziej podoba mi się 2. i 3. - wiewióreczka jak malowana![]()
Pozostałe są ok, ale jakoś nie wzbudziły we mnie takiego poruszenia jak ta mała ruda![]()
Pozdrawiam, Robert
Był sobie Olek, piękny, wielki, czarny Olek z całą kompanią braci ...
... a jest ... żółta łódź podwodna ....
tak jak nr 1 i dwa mnie nie lechce, tak trojeczka pozytywnie wyrywa. gratuluje strzalu!
jesli chodzi o nr 4 - ja w takich sytuacjach nie wiem co mam robic - czy kwiat, czy razem z nozka, ale z przepalonym kwiatem.
a 6 - o obrotach cial niebieskich. albo bladych cial. juz widze naglowki w gazetach, jak beda o tobie pisac: "wstrzymal bazanta, a sam sie zaczal krecic"
joł![]()
RobertW3D, - polowanie jak najbardziej łazienkowe
dka, no starałem się zmniejszyć jak najbardziej światło na 4, ale istotnie ciężko jest nie przepalić takiego kwiatka, z takim ciężkim tłem
5 i 6 to moja próba przekonania się do manualnej stałki typu Helios M44-4 jako obiektyw "terenowy".
5 jako obiekt statyczny kadr niecięty, a 6 jako obiekt w ciągłym ruchu, ostrzenie ręczne "on-line". E-500 chyba nie ma pomiaru punktowego ze stałkami, bo dobiero pomiar matrycowy dobrał odpowiednio czasy.
blady
nienerwowo sobie cykam fotki w tempie 4/3
Rudzielec na obu "portretach" jest świetny.
Robin - jak bedziesz na spotkaniu Olkowym, to później obowiązkowo w plener do Łazienek - nie zapomnij orzeszków i też napewno trafisz takie rude kity albo i lepsze![]()
blady
nienerwowo sobie cykam fotki w tempie 4/3
Trójeczka fajna. Ruda zastygła w zabawnym geście. Zdziwiona.
Mnie się podoba 1, choc szkoda, że kadr ucięty od dołu.
1. bardzo fajna
3 rzczywiście jakby zdziwiona
PS
Rafał już mam kolejne i ponumerowane fotkimożesz luknąć.
/*...................*/
/* ...........................*/
Wiewióry super. No i różyczka sympatyczna całkiem.
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Wiewiórki i róża bardzo mi się podobają.