Albo koper włoski![]()
Albo koper włoski![]()
13.
na 'pseudodragana'
.
Pięęękne, uwielbiam takie - to moje odczucie. Co do techniki - milczę bo nie znam sie.
Pozdrawiam.
Niedawno w Galerii pojawiło się zdjęcie Sadman - podobnie "zrobione". I o ile w tamtym przypadku bardzo podeszła mi obróbka, tu jakoś nie pasuje. Bo to kobieta jest, puch marny, a Ty jej uwydatniłeś każdego pryszcza, wielkie pory skóry w okolicach brwi wyglądają jak w wągrach. A twarz wielce sympatyczna. Lepiej bym ją potraktowała![]()
rozumiem. to był rodzaj eksperymentu z 'nową' obróbką. mnie akurat efekt przypadł do gustu. zgodę na publikację też dostałem
EDIT:
aga specjalnie dla ciebie coś innegoteraz pewnie mi się dostanie za przepały
14.
.
Zdjęcie jest owszem, ciekawe. Szczególnie interesująco wygląda ciemne obramowanie twarzy zlewające się w jedność. Ale generalnie mam identyczne odczucia co Agapiet. Fotografowana modelka nie pasuje mi do takiego wizerunku.Zamieszczone przez agapiet
Pozdrawiam
Full speed ahead!
Olifant, od TAKICH portretów, to tu prawdziwi spece sąJa tu tylko sprzątam.
A wracając do tych "pseudodraganów" - skoro lubisz taką obróbkę, to może jakiegoś autoportreta walnij, a nie - jak w awatarku wymuskany i gładki![]()
mam jednoale średnio mi wyszła obróbka więc trzymam na dysku. czekam aż mi się uda ustrzelić lepszy autoportret a na pewno wrzucę
![]()
.
Mocniejsze światło mnie zupełnie nie drażni, naoglądałem się zdjęć trochę takiego mistrza portretów jak Avedon, a on ma sporo portretów w high keyu. Drażni mnie tylko to, że te jasne punkty nie są na całym portrecie, a tylko i wyłącznie na ręce i przez to jak dla mnie ona dominuje na zdjęciu.
Zapraszam na: stronę - www.mikolaj-kalina.com foto blog -http://mikolajkalina.wordpress.com/
Obróbka a'la Dragan nie pasuje do młodych dziewczyn. Najczęściej je szpeci. Ja osobiście lubię taki efekt, ale go nie umiem zrobić. Tobie też nie wyszeł najlepiej. Dla tych co nie wiedzą kto to Andrzej Dragan - LINK