Bez przesady. Nie wyolbrzymiajcie tych przepaleń.
A pierścionek stylowo pasuje do kolorystyki, więc może być.
Bez przesady. Nie wyolbrzymiajcie tych przepaleń.
A pierścionek stylowo pasuje do kolorystyki, więc może być.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
no i znowu niema twarzy...
.
Przesunęłabym krawędź dachu nieco w dół i wyprostowała ten lecący poziom. Ale to tylko kosmetyka, całość dla mnie super.
"widziałam or.../gołębia cień"
Fotka ciekawa i fajnie się te kolory komponują.
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
a wydawało mi się, że już wyprostowałem. chociaż na miniaturce faktycznie wygląda jakby leciało na prawo. a co do krawędzi dachu - też chciałbym nieco więcej nieba, niestety to juz jest maksimum - reszta znalazła się poza kadrem, nie było czasu, żeby dobrze wymierzyć przy robieniu zdjęcia. dzięki za opinie
EDIT: faktycznie fotka dalej krzywa była lekko, teraz powinno być ok
.
cichanalbym wiecej dolu zeby bylo widac wyraznie ze zdjecie nie dzieli sie na polowe, bardzo ciekawa kompozycja i kolorystyka.... ciemne tlo nad lzejszym-jasniejszym na ktorym rzuca sie cien ptaka (zeby nie powiedziec pikujacego w dol)... ciekawe ciekawe = podoba sie!
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Mi się podoba ten liść trzymany przez kogośCudna fota
I ten pierscionek mi nie przeszkadza ani przepalenie na dłoni
Jak dla mnie jest gitara takie zdjęcie ma klimat
![]()
Zapraszam na moją stronke http://www.fotoholic.pl
Znakomita moim zdaniem fota. Gratulacje.
wow...dzięki za opinieteraz aż strach coś następnego wrzucać
![]()
.