Zapraszam do oceniania, moich,,..... jestem w sumie początkujący, więc... rozumiecieZamieszczone przez olifant
,
ale każda dobra uwaga zbliża nas do dokonałości.
Zapraszam do fotek.
Zapraszam do oceniania, moich,,..... jestem w sumie początkujący, więc... rozumiecieZamieszczone przez olifant
,
ale każda dobra uwaga zbliża nas do dokonałości.
Zapraszam do fotek.
/*...................*/
/* ...........................*/
Dobra fotka :P Denerwująca bo chciałoby się zobaczyć kto tam stoi kto to jestWidz nie widzi tego i to go interesuje co on tam robi co on tam widzi a może do kogoś krzyczy. Moim zdaniem to jest dobra fotka
I ramka też mi się podoba pozatym ja lubię ramki
![]()
Zapraszam na moją stronke http://www.fotoholic.pl
bardzo ladna czern i biel. lubie takie konfiguracje. a ta postac, rzeczywiscie - na pierwszy rzut okiem brak glowy przeszkadza, potem czytam inne posty i widze 'glowa, glowy, glowe..". z postacia z glowa, lub bez postaci wogole - bylo by spokojniej i ciszej i statyczniej. tak przynajmniej 'jest jakas akcja'. jednak wolal bym ta 'inna' wersje. inna, czyli zz glowa, albo bez postaci
A mi się podoba tak jak jest, zdjęcie przez brak dosadności nabiera dramatyzmu, coś jak:
Osobie wychylającej się przez most, pociąg urwał głowę. Identyfikacja ciała trwa, ostatnie chwile uwiecznił na zdjeciu fotograf naszej gazety.
blady
nienerwowo sobie cykam fotki w tempie 4/3
Hehe, bardzo pomysłowe!Zamieszczone przez blady
/*...................*/
/* ...........................*/
A ja myślę, że ludź na zdjęciu wymiotuje. Pewnie przeczytał poranną gazetę i ma dość rzeczywistości w IV RP.
W sumie fota coś w sobie ma, bo gadamy o niej. Czyli nas w jakiś sposób poruszyła. I o to chodzi.
dzięki za komentarzea osoba na zdjęciu przyglądała się [wątek polityczny
] kaczkom i kaczorom pływającym w dole
.
I wymiotuje?Zamieszczone przez olifant
![]()
Rodzina Kaczyńskich była w parku??Zamieszczone przez olifant
E-620 | HLD-5 | 14-42 | 40-150 |
5DmkII | 50D | C20/2.8 | C28/1.8 | C50/1.4 | C85/1.8 | C100/2.8L IS | C200/2.8L II | 300/2.8L IS | TC 1.4X II | TC 2.0X II | 580exII
nono tylko bez polityki!!
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać