świetne foty
świetne foty
Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl
na przykład tak o :PZamieszczone przez agapiet
18.
ja osobiście wolę b&w, w ogóle ostatnio mi się strasznie b&w podoba, chyba sobie kupie analoga![]()
.
O! DziękiTeż fajnie. Potwór faktycznie nieziemski, aż dreszcz przechodzi
![]()
chcialem powiedziec, zebys wstawial do konkursu, ale widze, ze juz jestdobre fotki
![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
buuuuuuuuhehehe a mial byc anonimowy konkurs![]()
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
w regulaminie nie wyczytałem, że nie można zgłaszać zdjęć już 'publikowanych'...zawsze można usunąć
.
Strasznie mi sie podoba! Juz ocenilem w Galerii. Moim zdaniem swietna abstrakcja. Moze zdradzilbys troche tajemnic o tym zdjeciu, min. co to i jak fotografowane? Chetnie bym poznal kuchnie tak dobrego zdjecia
Pzdr
gdzie robione to napisałem już w galerii a jak....aparatemtylko kucnąć trzeba było. reszta to zpsute tło a pozostawiony kolorowy fragment z samymi panelami
.
Dobra, juz nie odpowiadaj w Galerii, juz wiem co chcialemZamieszczone przez olifant
Dzieki
![]()