spox. Chodziło o Kaczyńskiego, ale tego od muzyki...Zamieszczone przez Jeronimo
![]()
A wracając do zdjęcia to mogłeś cyknąć drugie ujęcie, tyle że już osoby z głową i wszystko by się wyjaśniło![]()
spox. Chodziło o Kaczyńskiego, ale tego od muzyki...Zamieszczone przez Jeronimo
![]()
A wracając do zdjęcia to mogłeś cyknąć drugie ujęcie, tyle że już osoby z głową i wszystko by się wyjaśniło![]()
E-620 | HLD-5 | 14-42 | 40-150 |
5DmkII | 50D | C20/2.8 | C28/1.8 | C50/1.4 | C85/1.8 | C100/2.8L IS | C200/2.8L II | 300/2.8L IS | TC 1.4X II | TC 2.0X II | 580exII
to może dla odmiany zdjęcie z głową w kadrze
.
Super fotka, a obiekt jeszcze lepszy. Fajny moment złapałeś jakby lekko zdziwiona
Tak mi się podoba, że skadrowałbym ją do portretusamą głowę dla odmiany.
/*...................*/
/* ...........................*/
uffff.... kamień z serca... dobrze, że jednak głowa z mostu zeszła bez szwanku... szkoda by było takiej ładnej modelki![]()
blady
nienerwowo sobie cykam fotki w tempie 4/3
piękna modelka, bardzo piękna. Zdjęcie chyba raczej przypadkowe, ale jakies takie urokliwe - ale to wiadomo dzięki komu![]()
było sobie życie
no można powiedzieć, że przypadkowa. przyłożyłem oko do wizjera i czekałem aż podniesie głowę. miałem przeczucie, że coś fajnego może wyjśc
.
ograny motyw
.
Ostatnie jest po prostu świetne!
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
wszytko byloby fajnie gdyby nie przepalenie na dloni ktore odwracaja uwage no i pierscionek...
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
fakt. a pierścionek zobaczyłem dopiero teraz
EDIT: grizz @ podpis: wiatr![]()
.