Zaglądam, zaglądam, forum olkowe ale Ty zawsze będziesz się tu cieszył zasłużonym szacunkiem i dużą "poczytalnością".Zamieszczone przez gary
Zaglądam, zaglądam, forum olkowe ale Ty zawsze będziesz się tu cieszył zasłużonym szacunkiem i dużą "poczytalnością".Zamieszczone przez gary
Ostatnie dwie nie dla mnie. Kontrast strasznie kłuje mnie po oczach. na dodatek odnosze wrazenie ze skrajnie jasne punkty sa niejako odbite (jak by w lustrze, np. chmury i kępy trawy).
Byc moze taki efekt autor chcial osiagnac, ale nie trafiło to do mnie.
...był Olek jest A6000
Gary, powiem Ci tyle: przez Ciebie muszę zbierać kasę na 7-14zajarałeś mnie tak tym szerokim kątem że już nic innego nie robię. Najlepsze jest to że kiedyś byłem nawiększym malkontentem w tym względzie...
Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl
hehehe, u mnie tez wskaznik celownika ze "135-400" lekko drgnal w strone "11-22"![]()
11-22 to dużo mniej niż 10-20 dla NikonaZamieszczone przez k@czy
![]()
gary:
zaglądamy, zaglądamy. kolejne świetne fotki, jak nie z najkona. te chmurki odbite w lustrze wody rządzą.
k@czy:
c+ dobrze gada, 22mm to nie 15mm.
Ogniskowa tej Sigmie w systemie Nikona odpowiada ZD 7-14, jednak cena juz nie ta sama...
PS. A fotki rzeczywiscie swietne. Nie jest to tylko zasluga obiektywu, ale przede wszystkim fotografa.
Pzdr
a jednak, zagladacie
to miłe
kisi, oczywiscie odbicie zamierzone, stałem w wodzie zeby je uzyskac
dzieki za komentsy
pzdr!
Kiczowate
Eeee tam widokóweczki jak się patrzy![]()
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.