było sobie życie
pIękna fotka , wrzuc ja do konkursu portret OLLY RULEZ
hmm.... nie jestem przekonany zeby dobrym pomyslem bylo wrzucanie fotki tu do oceny i do konkursu... Jak do konkursu to ten watek do KOSZA.... tak mi sie wydaje ze tak bedzie uczciwie![]()
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
mi się wydaje że teraz w konkursie są fotki które już były w ocenie zdjęć na forum. Ale zróbisz jak uwazasz.Zamieszczone przez Jeronimo
Robin, dzięki
było sobie życie
ach no wsumie tak... ale zeby jednoczesnie... zreszta nie wnikam.. wyrazilem swoja opinie...
jak bedziesz chcial zeby watek skasowac to daj znac i luzik.. jak nie to tez luzikgrunt ze konkurs drgnal
![]()
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
jeżeli łamie przepisy to trzeba wywalić, jak nie to niech wisiZamieszczone przez Jeronimo
. Lepiej wypowiedz się o fotce
![]()
było sobie życie
hihhi regulamin
wypowiem sie glosujac w ankiecie ... albo i nie
pozdrawiam
Ja tam w oczach dziecka widzę raczej lekkie zażenowanie niż głódBardzo ładne oświetlenie.
Pozdrawiam