Witam!
Czy ktoś robił zdjęcia w tym formacie?
Czy podczas robienia takiego zdjęcia obraz na LCD jest zawężony?
Ciekawi mnie czy są jakieś ramki po bokach czy coś innego?
Jak to jest rozwiązane?
Dzieki za informacje.
Pozdrawiam
Witam!
Czy ktoś robił zdjęcia w tym formacie?
Czy podczas robienia takiego zdjęcia obraz na LCD jest zawężony?
Ciekawi mnie czy są jakieś ramki po bokach czy coś innego?
Jak to jest rozwiązane?
Dzieki za informacje.
Pozdrawiam
Coś poknociłem, te wolne miejsca to powinny byc ewentualnie na dole i u góry...
...do poprawiania postów służy przycisk - "zmień" - w prawym górnym rogu posta / Arras.
W większości postów to piszę, a w tym niestety nie napisałem: aparat będe miał dopiero za kilkanaście dni![]()
Jestem po prostu bardzo ciekawy jak to jest rozwiązane. Może znajdzie się ktoś kto ma troszkę czasu,żeby mi to wyjasnić.
Pozdrawiam.
Rany facet PLISSSSS opanuj sie troche widze ze cie ręce już swędzą strasznie żeby dorawać C5050 i zameczasz tym wszystkich na około zadając 1000 pytań o czymś czego nawet niemożesz sprawdzić....
Poczekaj z pytaniami aż bedziesz miał pstrykacza wtedy jak się 2 dni pobawisz to po pierwsze niebędziesz zadawać kompletnie bzdurnych pytań.!
Po drugie nasuną ci sie pytania na jakie nieznjadziesz odpowiedzi w manualu a ktre niebędą powodowały lekiego uśmieszku na twarzach czytających....
PAMIETAJ CIERPLIWOŚĆ JEST CNOTĄ.!!!!!!!!!!!!!!!!!
C5050 to jest to, co tygrysom pasuje najbardziej.!!!!!!
Hheheh i sssie zdenerwowalSzczerze mowiac, to jak jeszcze nie mialem swojego C5050, to sam chcialem wiedziec jak najwiecej na jego temat, gdyz wydanie paru tysiecy pln jest proste, ale obciazajace i nie chcialem byc rozczarowany po zakupie [np. bo ssie nie dowiedzialem przed kupnem i okazuje sie, ze jest inaczej niz to sobie wyobrazalem]
![]()
Z drugiej strony rzeczywiscie kreda wprowadza troche zamieszania, bo watek za watkiem z innym pytaniem... Nie lepiej bylo napisac jeden watek z wszystkimi tymi pytaniami? Bylby porzadek i nikogo by nie ponosilo![]()
Pan Kreda dostał ostrzeżenie i obiecał się poprawić...Zamieszczone przez bazi
C750&C720 + cla4/UV/sva-20/sm128/xD256 + wyzwalacz do C720/C725 + zasilacz
OK. Oficjalnie przepraszam wszystkich użytkowników , którym utrudniłem korzystanie z tego forum. Postaram się powstrzymać od dalszych pytań, chociaż przyznaję, że ciekawość mnie zżera.
Serdecznie wszystkich pozdrawiam.