Ale Ci się chłopie sesyjka trafiła - super. Gostkowie na 5 rewelacja. Podoba mi się bardzo 3 moment świetnie uchwycony. 4 - ciąłbym bardziej z prawej, wydaje mi się, że bez słupów byłoby lepiej, ale temat ekstra.
Ale Ci się chłopie sesyjka trafiła - super. Gostkowie na 5 rewelacja. Podoba mi się bardzo 3 moment świetnie uchwycony. 4 - ciąłbym bardziej z prawej, wydaje mi się, że bez słupów byłoby lepiej, ale temat ekstra.
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Najbardziej podobają mi się foty 4, 5. Ciekawe opisy bardzo rozweseliła mnie fotka numer 5 Ciekawy jestem jak by wyglądała ta fotka jak byś zdążył i ten kolo miałby palec w nosie naprawdę dostałbyś chyba nagrodę "Półlitera" Jak to napisał Rafał Czarny
Zapraszam na moją stronke http://www.fotoholic.pl
Bardzo fajne fotki, szczególnie do gustu przypadła mi pozycja 2. Szkoda tylko tej bramki na pierwszym planie, ale i tak mi się podoba.
Bardzo ładne zdjęcia prawdę powiedziawszy lubię pogodne tematy a nie "takie sielskie" te mamy na codzień. Robisz piękne zdjęcia![]()
A MZ 2 jest rewelacyjnie wypatrzonaZamieszczone przez john100
NIKONEM byś zdążyłZamieszczone przez robin102
![]()
Kolesie super - jak Flip i Flap, albo gruby i chudszy. Szkoda że kolanko się nie zmieściło, ale skoro robiłeś z pędzącej Syrenki to i tak spox![]()
E-620 | HLD-5 | 14-42 | 40-150 |
5DmkII | 50D | C20/2.8 | C28/1.8 | C50/1.4 | C85/1.8 | C100/2.8L IS | C200/2.8L II | 300/2.8L IS | TC 1.4X II | TC 2.0X II | 580exII
Zaciekawiło mnie zdjęcie nr 5. Samo życie. Wszyscy znamy takie obrazki, może dlatego bije z niego taka swojskość. Bardzo udane.
Pozdrawiam
Wszystkie fotki sąciekawe, najbardziej ta z mordeczkami opraz z gościem na wózku goniącym życie.
Panowie menele sa tak przwdziwi, że można zdjęcie powiększyć, wyciąć te po z prawej i postawić przy wejściu do marketu- dałbym mu w łapę 47 groszy. A tego drugiego wyciąć i położyć na trawniku prze dworcem - poszedłbym w jego kierunku, aby pomóc mu się podnieść, bo szkoda nerek i kręgosłupa. Na tym gościu z prawej, stosunkowo młodym, już rysuje sie mordeczkowatość, czyli wiek nieokreślony, poza tym ma eleganckie buty i spojrzenie pełne ciekawości, nie stoczył się jeszcze głęboko.
Bardzo dobre. Tytuł też trafiony w dziesiątkę.
Pzdr, TJ
"zdjecie nr 5" przechodzi do historii fotografii.
wg mnie chlopaki sie nie staczaja, tylko w poniedzialkowy poranek czekaja na autobus bo jada do roboty. wspolnie pracuja. henio jak zawsze w niedziele 'dal czadziku'.
dka,
Po dokladnej analizie fotki przychylam się do Twojej interpretacji. Na pewno czekają na kogoś, coś mają załatwić ważnego, świadczy o tym uwazność w spojrzeniu tego z prawej.
Pzdr, TJ