Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: twarze z zaskoczenia

robin102
    Gość
    Kruki68 nie bierz do glłwy tu gdzie ktoś napisze ,że ktoś zrobił ciekawe zdjecie lgrabun i celebrityplus zawsze będą mieć skrajną odmienną opinnie. Trza przywyknąć do tego po prostu. ŻYCZE POWODZENIA I CIERPLIWOSCI w czytaniu krytycznych uwag , moich także.

| OlyJedi
    Siła reputacji
    198
    Moja galeria
    kruki68, Twoje zdjęcia nie dorównują tym zaproponowanym do obejrzenia przez lgrabuna, ale to pryszcz, coś umiesz, idź do przodu, , nie rób zdjęć pochopnie i nie wystawiaj wszystkich, bo to jest żer dla malkontentów, którzy widzą tylko minusy i nie chca pomóc drugiemu.
    Pzdr, TJ

| OlyJedi Awatar kruki68
    Mieszka w
    Bytom
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Dzięki za słowa pociechy , znam niedostatki swojego warsztatu i ciągle się uczę.
    Nie biorę sobie do serca krytyki tylko wyciągam z niej wnioski.

Co do zdjęć 1. i 2. z drugiej serii to sam się przerazilem jak ściągnąłem zdjęcia na kompa jakie potworki ukleiłem
    Jeśli chodzi o odblask na twarzy to niestety mam tylko wbudowaną lampę błyskową, i jak się komuś strzeli prosto w twarz (niczym nie przypudrowaną) to skóra się świeci.

Macie może na to jakąś radę?

A dla zrównoważenia doznań estetycznych wstawię w innym poście kilka przyrodniczych zdjęć ,przyroda jest zawsze ładna

pozdrawiam
    E-500 + 14-45 + 40-150 + 135-400

| OlyJedi Awatar dka
    Mieszka w
    Łódź, Radomsko
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    ja mysle, ze nie mozna sie powstrzymywac przed robieniem zdjec, ale przed pokazywaniem wszystkich zrobionych.
    'pierwsza fotka z drugiej serii' choc moze i osoba jest przemila osobka, wydaje mi sie, ze nie zostala pokazana jak sie to mowi "korzystnie".

dobra fotografia powinna budzic kontrowersje - twoja budzi, ale ze wzgledu na kryterium 'ocena zdjec'. poddaje ocenie, ze to brzydkie zdjecie. jakas dziwna jakosc - jakgdyby bylo rozciagane, czy cos?? moment 'zaskoczenia' nie wyszedl korzystnie. odblaski - o tym juz bylo.
    jednak przygotowales mnie odpowiednio nazywajac swoj temat i zalu nie mam
    zdjecia z serii pierwszej - calkiem inna bajka, a dziewczynka zza musztardy i keczupu jeszcze inna bajka. gratuluje.

| OlyJedi Awatar WUJEK MARO
    Mieszka w
    Wrocław
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    Ciekawe próby uchwycenia twarzy ludzi w różnych sytuacjach. Do udanych zaliczyłbym jednak tylko zdjęcie dziewczynki pijącej sok. Udane pod względem uchwycenia osoby, niestety w kadr podstępnie wdarł Ci się ketchup Trochę niszczy ujęcie.