Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: twarze z zaskoczenia

| OlyJedi Awatar kruki68
    Mieszka w
    Bytom
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria

twarze z zaskoczenia

Proszę o ocenę kilku moich zdjęć, wreszcie odważyłem się na zamieszczenie ich na forum,ciągle się uczę... liczę na konstruktywną krytykę
    Niektore zdjęcia troszkę podciągnąłem w PS-ie mam nadzieję że nie przedobrzyłem

ps : nie wiem czy nie za bardzo wyostrzyłem po zmniejszeniu zrobily się jakieś takie ziarniste...
    E-500 + 14-45 + 40-150 + 135-400

robin102
    Gość
    kwintesencja fotografi , to co lubie najbardziej, zapodawaj jeszcze.

| OlyJedi
    Siła reputacji
    198
    Moja galeria
    Tytuł serii dokladnie odpowiada treści. Podziwiam umiejętności reporterskie, a przede wszystkim refleks. Na każdym zdjęciu jest jakaś akcja, niezle portrety, całkowicie niepozowane, prawdziwe.
    Pzdr, TJ

excel
    Gość
    kruki68 ,

robin napisal:
    kwintesencja fotografii , to co lubie najbardziej, zapodawaj jeszcze.
    Otoz to, zapodawaj jeszcze. Chodz po tej ziemi jak detektyw i rejestruj nas, od malego do.... nie wiem, nie ma granic wiekowych.
    jvad rejestruje z ukrycia zachowanie zwierzat, kazdy podziwia jego indianska niewidzialnosc w poruszaniu i w przemieszczaniu sie, no i oko sokola. A Ty dla nas, moze tez czesto z ukrycia, rejestruj mimike czlowieka. Ciekawy temat.
    Tadeusz napisal:
    całkowicie niepozowane, prawdziwe.
    Tak. Coraz mniej prawdziwosci wsrod nas, coraz wiecej pozowania.
    Powodzenia. Pozdrawiam,
    excel

| OlyJedi Awatar kruki68
    Mieszka w
    Bytom
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Bardzo dziękuję za pozytywne opinie, mnie również temat wydaje się ciekawy i myślę że warto go pociągnąć dalej.
    Jeśli ktoś z Was ma coś podobnego to zapodajcie
    Ja ze swojej kolekcji wrzucę jeszcze kilka, niestety nie zawsze udaje się takie zdjęcie zrobić
    dobrze technicznie, ale myślę że w tym wypadku najważniejsza jest treść..

Pozdrawiam wszystkich...

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Siła reputacji
    46
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez robin102
    kwintesencja fotografi , to co lubie najbardziej, zapodawaj jeszcze.
    Może to co lubisz najbardziej, ale nie kwintesencja fotografii.

| OlyJedi Awatar Smerf Maruda
    Mieszka w
    Stolyca
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez kruki68
    Ja ze swojej kolekcji wrzucę jeszcze kilka, niestety nie zawsze udaje się takie zdjęcie zrobić
    dobrze technicznie, ale myślę że w tym wypadku najważniejsza jest treść..:)
    Przepraszam, że się wtrącę tak między wódkę a zakąskę, ale jak dla mnie, choć ja nie umiem oceniać zdjęć, bo liczy się dla mnie przede wszystkim pierwsze wrażenie i albo zdjęcie trafia, albo nie, ale jak dla mnie, powtarzam, to te zdjęcia nie niosą żadnej treści i są koszmarnie brzydkie. Szczególnie pierwsze z drugiej serii... Ale, powtarzam, to tylko ja.

| OlyJedi Awatar kruki68
    Mieszka w
    Bytom
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Witam lgrabun, może masz i rację...może powinienem zamieszczać tu tylko ładne zdjęcia pięknych modelek...

pozdrawiam

| OlyJedi Awatar Smerf Maruda
    Mieszka w
    Stolyca
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez kruki68
    Witam lgrabun, może masz i rację...może powinienem zamieszczać tu tylko ładne zdjęcia pięknych modelek... :?
    Nie w tym rzecz. Wierzę, że każdą twarz, nawet nieciekawą - czego nie chcę powiedzieć o Twojej modelce, broń Boże - można pokazać z interesującej strony. Tobie się to nie udało: świecący się nos, wilgotne, odrażające usta, niesympatyczny wyraz twarzy.

Popatrz tutaj, ci panowie na pewno też do grona pięknych modelek nie należą, ale zdjęcia są świetne:

http://www.obiektywni.pl/galeria/fotografia-62286.php
    http://www.obiektywni.pl/galeria/fotografia-54596.php
    http://www.obiektywni.pl/galeria/fotografia-54415.php

excel
    Gość
    Kruki68,

niech Cie Pan Bog strzeze! Pieknymi modelkami sa oklejone wszystkie slupy i tablice reklamowe, kazda gazeta dla gospodyn domowych i seriale typu "The Bold and The Beautiful"i setki innych poziomu bruk programow tv. Oszczedz nam tych sztucznosci i fotkuj ludzi pure. Robisz to przemyslanie i moim zdaniem dobrze, ze lepiej mozna? - pewnie ze tak. Z Twojej wypowiedzi wynika, ze az tak zaawansowanym fotografem nie jestes.
    Ciekawym, co w fotografii oznacza koszmar, a co maja na mysli forumowicze czesto korzystajacy z tego slownictwa.
    Powodzenia!

pozdrawiam,
    excel