Koniecznie napisz do nich. Myślę, że szybko odwołają prezentację, przeproszą i zmienią całą koncepcję modelu specjalnie dla Ciebie :-/Zamieszczone przez Yx
Koniecznie napisz do nich. Myślę, że szybko odwołają prezentację, przeproszą i zmienią całą koncepcję modelu specjalnie dla Ciebie :-/Zamieszczone przez Yx
Czy zastanowiles sie kiedys Robinie dlaczego jasne szklo jest duze i ciezkie, a ciemne jest male i lekkie? Zapewne myslisz, ze to kwestia marketingu. Nie to kwestia koniecznosci. Jasne szklo nie moze byc inne. Gatunki szkla do jego konstrukcji sa takze egzotyczne. Produkuje sie go w malej ilosci egz.( bo kto lubi dzwigac ciezkie szkla o malej rozpietosci ogniskowych) a koszt projektu jest duzy. Wiec cena jednostkowa jest duza. zreszta niewielu tak naprawde takich szkiel potrzebuje.Zamieszczone przez robin102
Robinie chodziles do jakiejs szkoly?
czesc.ch.
Leica to klasa sama w sobie. Na małych matrycach e-jedynek, nawet na większych E-300 czy E-500 różnicy nie będzie widać, ale jeśli wpakuje się więcej megapikseli w matrycę, to działanie tych szkieł da się zauważyć. To, że Ciebie (ani mnie, ani większości osób z forum) nie stać na te szkła, to nie jest problem Leici - nabywca, wierz mi, znajdzie się.Zamieszczone przez motoko
Ani Olympus, ani Leica, ani Panasonic nie splajtują. Rynek się ustabilizował i podzielił między kilku graczy. Olympus nie urwie dla siebie 20% z tego tortu, ale na pewno będzie odgrywał znaczącą rolę i wprowadzał innowacyjne rozwiązania. Pamiętać trzeba, że fotografia to nie tylko niedzielni pstrykacze, którzy potrzebują szybkiego AF i małych szumów, ale również osoby, których wymagania są "nieco" inne.
Akurat mam dobre poczucie humoru i... chyba tak zrobię jak radzisz!!Zamieszczone przez lgrabun
Nie dajmy się zwariować ale jak na tak "nowoczesne"rozwiązanie takie stare przyciski.
Hmm zrobil sie mega offtop, w zasadzie kazdy ma swoja teorie i dobrze...
ale to nic nie pomaga. Nie moge polegac na obietnicach Olympusa,
licze na dobry niedrogi korpus, generujacy mozliwie mala ilosc szumu.
Poza tym musi to jeszcze jakos w dloni lezec.
Olympus e-300 | FujiFilm s304
Nie rozumiem. Jedyne, co obiecał Olympus (albo: o czym nie wyraził się w miarę konkretnie i jednoznacznie) to nowe profi-body (które pewno będzie na PMA). Masz E-330, E-500 oraz E-400 i to są konkrety. One nie spełniają Twoich potrzeb? Sprzedaj E-300 i kup inny aparat, albo popatrz, co oferują wymienione przeze mnie korpusy.Zamieszczone przez deeper
O jakich obietnicach Olympusa pisałeś?
Wolę przyciski niż wchodzenie do menu i żmudne wyszukiwanie każdej z opcji, którą chcę zmienić. E-1 pod tym względem jest ideałem, liczę, że nowe body będzie miało taką samą ergonomię.Zamieszczone przez Yx
NIe o to mi chodzi... chodzi o wygląd tych przycisków. Ja myślę podobnie, na pewno wszystko musi być pod ręką! W końcu kupujący PRO chcą mieć wszystko pod ręką i przejrzyście!Zamieszczone przez lgrabun
kończąc off-em ale takim małymZamieszczone przez deeper
to trzeba skończyć z "gdybaniem na temat nowej lustrzanki" bo z tamtąd się wywodzą te złe tradycje off-a za off-em.
E-500 z 50-200 już się nie da trzymać (prawie), na pewno z E-X będzie lepiej
off off'a poganial![]()
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Tak tak tak - zgadzam się w zupełności.Zamieszczone przez johan