deeper, a możesz dać 1:1 twarzy zawodnika? Ciekawy jestem co robi Pentax ze skórą.
Szukałem jakiś zdjęć u siebie z e-500 na iso 1600 ale mam maksymalnie iso 800 i spokojnie z iso 800 nie ma problemu.
deeper, a możesz dać 1:1 twarzy zawodnika? Ciekawy jestem co robi Pentax ze skórą.
Szukałem jakiś zdjęć u siebie z e-500 na iso 1600 ale mam maksymalnie iso 800 i spokojnie z iso 800 nie ma problemu.
blady
nienerwowo sobie cykam fotki w tempie 4/3
Hmm twarz tez jest :P
Sporo szczegolow zostalo zachowanych, tego mi brakowalo,
wczesniej twarze to byly tylko rozmazane plamy,
jeszcze tylko brakuje jasnego szkilka i bedzie super zestawik do sportu
Olympus e-300 | FujiFilm s304
He he he he
A mi się udało olympuskiem
![]()
To w Bialymstoku jest hokej?Zamieszczone przez robin102
![]()
Pozdrawiam:
Andrzej
deeper:
zapodaj coś przy ISO800 i 1600 jeśli masz. wydaje mi się, że 800 powinno być niemal czyste. jak to wygląda?
robin:
daj wycinek, to zagłębimy się w szumik.
Cropiarzejak zdjęcie do wydruku 20x30 jest dobre to po co się zagłebiać w cropach
![]()
dlatego, że klient nie płaci za szum z sygnałem w tle tylko za sygnał z szumem w tle... ja najczęściej oddaję fotki na płycie.
wiesz, trzeba być maniakiem żeby nie widzieć dystansu jaki dzieli OLKA od reszty świata. dopiero E-330 poprawił sytuację, ale co z tego skoro ma jedną rolkę i mały wizjer.
Ja widzę różnicę, ISO1600 nie istnieje, ale z 800 można coś jeszcze wycisnąć.Zamieszczone przez KaarooL
W nowych matrycach już troche to poprawili, w E-400 wygląda obiecująco mimo 10MPix, więc jest nadzieja.
![]()
Widząc postęp w jakości zdjęć pomiędzy 300-500-330-400 stawiam, że wersje PRO Olka dojdą do 16Mpix przy rozsądnym ISO1600 i takim sobie 3200. Wersje amatorskie skończą się pewnie na 12Mpix.
Pozdrawiam, Robert
Był sobie Olek, piękny, wielki, czarny Olek z całą kompanią braci ...
... a jest ... żółta łódź podwodna ....
Mam dla Karola nowy nik Karol2rolki
tylko się nie obraź , ja wiem jakie to ważne dla Ciebie , ot tak mnie wzięło po 3 piwku.