Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: nad przystania zaszlo slonce na rozowo

excel
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez celebrity plus
    Nie rozumiem nad czym te zachwyty? Fotka mniej niż przeciętna.
    Nie rozumiesz? Nie musisz rozumiec, poniewaz to, co dla Ciebie stanowi niezrozumienie, dla innych moze byc powodem do zachwytu. Proste.

excel

| OlyJedi
    Siła reputacji
    198
    Moja galeria
    celebrity,
    O zachwytach nie ma mowy w powyższych opiniach.
    Zapodałeś, że fotka jest mniej niż przecietna. Czy mógłbyś podać parę słów uzasadnienia - czyli, jak Ty ją widzisz. Dyskusja stanie się ciekawsza. Ze starcia się opinii może wyniknąć coś inspirującego.
    Pzdr, TJ

robin102
    Gość
    Bo to chyba jest tak , że każdy lubi co innego. Ja jak lukam na tą fotkę to się po prostu rozmarzam i na wspominki mnie bierze. Czasem zdjecie spełnia też taką rolę i nie musi być super hiper poprawnie wykonane i super potem obrobione.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Siła reputacji
    46
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Tadeusz Jankowski
    celebrity,
    O zachwytach nie ma mowy w powyższych opiniach.
    Zapodałeś, że fotka jest mniej niż przecietna. Czy mógłbyś podać parę słów uzasadnienia - czyli, jak Ty ją widzisz. Dyskusja stanie się ciekawsza. Ze starcia się opinii może wyniknąć coś inspirującego.
    Pzdr, TJ
    Krótko, niczym się nie wyróżnia, tu nawet kadr jest do bani, reszty nie będę komentował, bo nie ma potrzeby!

| OlyJedi
    Siła reputacji
    198
    Moja galeria
    celebrity,
    Taka wypowiedź właściwie nic nikomu nie daje. Sa to czyste emocje, Twoje indywidualne emocje, których jakoś nie udało Ci się wyartykułować inaczej niż stereotypowymi okrzykami. Ale i to należy przyjąć, jako krok do przodu w dyskusji na temet tej konkretnej fotki.
    Pzdr, TJ

Siła reputacji
    46
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Tadeusz Jankowski
    celebrity,
    Taka wypowiedź właściwie nic nikomu nie daje. Sa to czyste emocje, Twoje indywidualne emocje, których jakoś nie udało Ci się wyartykułować inaczej niż stereotypowymi okrzykami. Ale i to należy przyjąć, jako krok do przodu w dyskusji na temet tej konkretnej fotki.
    Pzdr, TJ
    Właśnie w tej fotce nie ma emocji, nie ma techniki, nie ma nic. Widziałem wiele dobrych fotek i potrafię odróżnić dobre zdjęcie od przeciętnego. Mam prośbę nie publikujmy każdego kadru jaki załapiemy! Trochę więcej samokrytyki, szerszego spojrzenia na zdjęcia, bo nie będzie postępów w takim samouwielbieniu.

robin102
    Gość
    Widzisz Panie Kolego zdjęcie jak mało co zawiera w sobie ładunek emocjonalny . Często zamraża wspomnienia nastrój , grozę lub przyjemność. Dla autora zawsze sie z czymś kojarzy i to upoważnia choćby do tego , żeby opublikować jeśli ma chęć nawet największego gniota, co w tym przypadku miejsca nie ma. Twoje fotki jak myślisz jak są odbierane przez innych ??? bo subiektywnie według Ciebie są pewnie najlepsze na świecie, a w ogle to gdzie one są ???
    Wprowadziłbym na miejscu admina taką zasadę:
    Ocnieasz zdjecia jak sam coś wystawiasz do oceny . W proporcji 1 wystawione zdjecie upoważnia Cię do wystawienia 10 komentarzy innym zdjęciom.

Siła reputacji
    46
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez robin102
    Widzisz Panie Kolego zdjęcie jak mało co zawiera w sobie ładunek emocjonalny . Często zamraża wspomnienia nastrój , grozę lub przyjemność. Dla autora zawsze sie z czymś kojarzy i to upoważnia choćby do tego , żeby opublikować jeśli ma chęć nawet największego gniota, co w tym przypadku miejsca nie ma. Twoje fotki jak myślisz jak są odbierane przez innych ??? bo subiektywnie według Ciebie są pewnie najlepsze na świecie, a w ogle to gdzie one są ???
    Wprowadziłbym na miejscu admina taką zasadę:
    Ocnieasz zdjecia jak sam coś wystawiasz do oceny . W proporcji 1 wystawione zdjecie upoważnia Cię do wystawienia 10 komentarzy innym zdjęciom.
    Moje zdjęcia są na tyle kiepskie, że ich nie pokazuję. Ja wprowadzibym zasadę, że nie wolno komentować produktów firmy dopóki samemu nie wyprodukuje się jakiegoś aparatu.

robin102
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez celebrity plus
    [........Moje zdjęcia są na tyle kiepskie, że ich nie pokazuję. Ja wprowadzibym zasadę, że nie wolno komentować produktów firmy dopóki samemu nie wyprodukuje się jakiegoś aparatu.
    Nie podoba mi się ta zasada , bo się płaci za apraty. A na margiesie to jak chcesz wiedzieć aparat sam wyprodukowałem swego czasu jako pracę dyplomową, poza tym jestem współautorem patentów i wielu wniosków racjonalizatorskich w branży elektornicznej (technologia półprzewodników) i jakoś tak z samouwielbienia uważam ,że moge się wypowiadać o swoich oczekiwaniach i nadziejach w temacie produktów jakimi są aparaty bo za nie płacę.
    Możesz mieć inne zdanie i dalszy ciąg dyskusji zaparaszam na PW.

| OlyJedi Awatar WUJEK MARO
    Mieszka w
    Wrocław
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    Nie wiem czy spotykając się z samymi pochlebczymi opiniami człowiek jest w stanie rozwijac swój fotograficzny warsztat. Wiekszość osób zdjęciem się zachwyca, ale czy jest taki przymus?
    Moim zdaniem autor miał świetną okazję, żeby zrobić piękne zdjęcie, bo takiego oświetlenia nie obserwuje się codziennie. Nie jestem jednak przekonany, zeby ją wykorzystał. Excel, czy próbowałeś zrobić jakiś detal pojedynczej łodzi w tym świetle, np. sam dziób albo zarys kadłuba etc.? A może nie było szansy zeby znaleźć ciekawsze obiekty. Po prostu nie zachwycają mnie te plandeki na łodziach i pojedynczy maszt wystający ponad drzewa.