Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Wątek: Ślicna dziewcyna

| OlyJedi Awatar dka
    Mieszka w
    Łódź, Radomsko
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    ucieszylem sie, ze padly slowa o slowianskiej urodzie, bo stroj byl dizajnowany w oparciu o kulture slowian. byc moze elementy makijazu prowadza do takich wnioskow??choc zwiazki z indianami tez sa wizualnie sluszne.

spostrzezenie tadeusza
    dobrze się czuje w wielu tematach
    jest zgodne z rzeczywistoscia tej osoby i jak slusznie proponowal Piotr Grześ, sesje chcialbym powtorzyc. powiem, ze cos mi sie skasowalo ale tak serio to chcialbym sprobowac na maksa cywilizacyjnego klimatu z ta slicna dziefcyna.

| OlyJedi Awatar dka
    Mieszka w
    Łódź, Radomsko
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    Zalezy mi na skrytykowaniu zdjec, bardziej niz na zachwalaniu urody dziewczyny co jest rzecza oczywista. za takie floodowanie (czy jak to sie nazywa) powinny byc wyciaganie sankcje co u poniektorych

6. "W kapeluszu"

| OlyJedi Awatar RobertW3D
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    29
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez dka
    6. "W kapeluszu"
    Obrazek
    Ładne zdjęcie, ale może troszkę zbyt sztuczne i pozowane - zupełnie inaczej by wyglądało jakbyś je zrobił z zaskoczenia jak była na coś zapatrzona ... zmiękczenie jest wg. mnie jak najbardziej ok - dodaje sporo delikatności. Ogólnie naprawdę przyjemne w odbiorze zdjęcie!
    Pozdrawiam, Robert
    Był sobie Olek, piękny, wielki, czarny Olek z całą kompanią braci ...
    ... a jest ... żółta łódź podwodna ....

| OlyJedi
    Siła reputacji
    198
    Moja galeria
    Co mi się podoba:
    - ogólna kompozycja, slomkowe sombrero, pionowa jasna plama twarzy i szyi okolona brązem włosow, niebieska sukienka i dwie fioletowe kuleczki bardzo smakowite dizajnowo, kapelusz jest smialo cięty, aby przenieść kadr w lewo i wytworzyć sugestię dotycząca spojrzenia modelki;
    - odważne wystawienie twarzy na swiatło dobrze dobrane co do kierunku, co eksponuje doskonale oba policzki – prawy jest w pełnym świetle, ale jego kształt jest widoczny – przedstawiony z profila, lewa strona twarzy jest w dyskretnym cieniu, policzek jest uwypuklony poprzez światło. Takie usytuowanie twarzy względem swiatla ukazalo w pelni urode modelki;
    - spojrzenie zamyslone, choc nieco widac pozowanie (bardzo dobre pozowanie!);
    - ani usta, ani broda nie są przerysowane, co się mogło zdarzyć, a nie zdarzyło.
    Co mi się nie podoba;
    - jakaś nieznaczna sztuczność w oswietleniu twarzy, oswietlenie jest jaskrawe i jednoczsnie miekkie, cera jest zbyt wygładzona;
    - aureola wokół kapelusza zdradzająca ingerencje z efektami ubocznymi.

Ogólnie bardzo mi się podoba. Kawalek dobrej roboty
    Pzdr, TJ

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów