Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Wątek: Ślicna dziewcyna

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Eddie
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    92
    Moja galeria
    Pierwsza i trzecia bardzo mi sie podobaja. Bardzo fajna kolorystyka i przyjemne kadry. Mimo roznorodnosci barw zdjecia nie sa krzykliwe, dzieki temu sa jeszcze milsze w odbiorze.
    Na drugim zdjeciu chyba ostro slonce przyswiecilo i to juz wplywa na odbior, przynajmniej w moim przypadku. Poza tym jednak tez przyjemne.
    Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011

[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]

BernArt - Moje zdjęcia

| OlyJedi Awatar djus
    Mieszka w
    Zielona Góra
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Super fotki Super modelka i ogólnie przygotowanie sesji
    Zapraszam na moją stronke http://www.fotoholic.pl

Zwycięzca OlyRulez Awatar Jeronimo
    Mieszka w
    wielkopolska
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    ciekawa stylizacja... (sam robiles?) no i przepiekna modelka, o fajnych rysach no i wogle wogle... zakochalem sie

pozdrawiam modelke

/EDIT
    no dobra i fotografa tesh hhihi
    List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać

| OlyJedi Awatar szklarz
    Mieszka w
    Tarnów
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    A to mamy jesienne zakochanie, zdiecia bardzo fajne
    Pozdrawiam
    Adam Gandziarowski

| OlyJedi Awatar dka
    Mieszka w
    Łódź, Radomsko
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    RobertW3D: niestety tylko 40-150
    jeronimo: koncepcja przygotowania sesji - to za sprawa modelki. ma dziewczyna pojecie i wyczucie smaku, nie wiem tylko w jakim stopniu potrafilem to dobrze sfotografowac.

4. "Jajks"

Czy mozna robic takie rzeczy pod slonce?? tak, zeby wlasciwosci fizyczne optyki lecialy po samej bandzie?? (patrz nastepny obrazek):

5. "Pod słońce"

Zwycięzca OlyRulez Awatar Jeronimo
    Mieszka w
    wielkopolska
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    ajajaj
    List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać

| OlyJedi Awatar Piotr Grześ
    Mieszka w
    Piła
    Siła reputacji
    51
    Moja galeria
    Fajne, fajne, a pod słońce całkiem przyjemne w odbiorze, wyszła "prawie" sepia. Na pierwszym ciąłbym zdecydowanie bardziej z prawej, taka "górka" się robi. No ale wtedy ramię za bardzo by raziło. No sam nie wiem. Powtórz sesję
    E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Eddie
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    92
    Moja galeria
    No i Jeronimo zalatwiony

Pod slonce bardzo mi sie podoba. Fajnie to wyszlo.
    Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011

[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]

BernArt - Moje zdjęcia

| OlyJedi Awatar RobertW3D
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    29
    Moja galeria
    Hohoho - zdjęcia pikniutkie jakby to powiedzieli górale ))) Jedno lepsze od drugiego - zależy jak na nie spojrzeć Ale chyba "pod słońce" bardziej mi odpowiada
    Wyostrzałeś je trochę? Wiem z doświadczenia, że 40-150 jest dość ostry ... ale żeby taka żyleta? Nonono

Jeronimo - jak się trzymasz? Już wydębiłeś od dka jej numer telefonu?
    Pozdrawiam, Robert
    Był sobie Olek, piękny, wielki, czarny Olek z całą kompanią braci ...
    ... a jest ... żółta łódź podwodna ....

| OlyJedi
    Siła reputacji
    198
    Moja galeria
    dka,
    Nie napisze o zdjeciach, lecz o modelce.
    Pozuje doskonale, niemal odgaduje mysli fotografa. Urode ma uniwersalną, fotogeniczną i (to jest moje osobiste odczucie) taką słowiańską, naszą. Twoje fotki pokazują, ze dobrze się czuje w wielu tematach - moze byc zarowno ozdobą reportażu z Biskupina, piekną pasterka w kwiatach, jak i obiektem naszych pokus.
    Pzdr, TJ

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów