Zupełnie odczapna interpretacja.Zamieszczone przez robin102
Pozdrawiam
Zupełnie odczapna interpretacja.Zamieszczone przez robin102
Pozdrawiam
Radosław "Radio Erewan" Przybył
http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
* Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto
Zamieszczone przez robin102
A co to za różnica?![]()
![]()
Radku - a czy nie byłbyś w stanie przekazać (tak dla pewności) jescze raz tych pytań ale komuś z R&D / sprzedaży w Japonii? Może oni byliby w stanie coś więcej odpisać?
Chociaż z drugiej strony oni pewnie dość mocno trzymają język za zębami ... ale jeżeli nawet by nic nie odpowiedzieli, to argumentom się na pewno przyjrzą z uwagą.
Pozdrawiam, Robert
Był sobie Olek, piękny, wielki, czarny Olek z całą kompanią braci ...
... a jest ... żółta łódź podwodna ....
Robert - nie marudź, Radek zrobił więcej niż można od niego wymagać.
Ale ja wyślę te pomysły, bo niektóre zaciekawiły Claudię.Zamieszczone przez Magus
Radosław "Radio Erewan" Przybył
http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
* Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto
a które pomysły zaciekawiły Claudię, że postanowiła przekazać je szogunowi w Japoni?
blady
nienerwowo sobie cykam fotki w tempie 4/3
Ale ja absolutnie nie marudzę ... zresztą już nie raz wyrażałem swoją wdzięczność ... ale to nie istotne ...Zamieszczone przez Magus
Napisałem tak ponieważ znam przedstawicieli i sprzedawców z bardzo wielu firm ... i zdaję sobie z tego jak różne są to osoby. Bardzo często jest tak, że dopóki nie jest to sprawa krytyczna wyrażona przez ważnego klienta, to nie kiwną palcem. Nawet w mojej firmie jest tak, że znakomitą część opinii od klientów przekazałem osobiście jako technik podczas gdy "ważniejsi" ode mnie olali mniej istotne uwagi.
Skoro Radek powiedział, że ją to zainteresowało, to pozostaje mieć tylko nadzieję, że osoby mające wpływ na politykę firmy i produktu też się o tym dowiedzą i wezmą to sobie do serca. Japończycy to bardzo mili ludzie ... najtrudniej jest się do nich dobić i przekonać. Jak to już się zrobi to dalej pójdzie z górki ..
Ja z nadzieją patrzę na ten system i zamierzam w niego inwestować ... i cieszę się, że są osoby, którym też zależy na propagowaniu zamiast na narzekaniu.
![]()
Pozdrawiam, Robert
Był sobie Olek, piękny, wielki, czarny Olek z całą kompanią braci ...
... a jest ... żółta łódź podwodna ....
Kurcze ale tu jest wiedzy. Mnie interesuje stabilizacja w body i USB 2.0 no i FireWire tak jak już hurtem![]()
A może wiesz na której Photokinie będzie E-X![]()
![]()
na następnejZamieszczone przez Yx
![]()
było sobie życie
Nie sądzę.Zamieszczone przez fotomic
A przynajmniej Wam tego nie życzę. Lepiej, żeby był na następnym PMA.
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=