moja emotkaZamieszczone przez Michu (Pentax)
BTW. chyba by nikt nie dotrzymał
moja emotkaZamieszczone przez Michu (Pentax)
BTW. chyba by nikt nie dotrzymał
było sobie życie
Ja tam zostaję przy Olku. E500 to fajny, plastikowy aparat. Nie mam kasy, żeby co pół roku zmieniać aparat, więc i tak planowałem ze 2-3 latka pobawić się E500. Jak na wiosnę wyjdzie nowy wyższy model, to za dwa lata kupię go za dobre pieniądze, a E500 zostawię sobie jako drugie body.
Mnie szum Olka nie przeszkadza. I tak prawie wszystko przerabiam na BW.![]()
PS. Z kolejnym modelem niby profi ze stajni olka będzie tak samo jak z E1 (IMHO). Reporterzy go oleją, a my amatorzy kupimy go za małe pieniądze za 2-3 latka. No i dobrze. A Olek nie zbankrutuje, bo robi dobre endoskopy i inne takie tam cholery.
Zamieszczone przez Rafał Czarny
Tylko, że chyba Olek od aparatów i Olek od sprzętu medycznego to dwie różne firmy.![]()
jps:
jaja sobie robisz albo nie byłeś nigdy na stronie OLKA. to jeden koncern, dział foto generuje prawie połowę zysków.
myślisz że dlaczego Zuiko są w czołówce? wieloletnie doświadczenia ze sprzętem medycznym procentują w działce foto.
Obaj macie rację. Olympus Imaging to osobna firma wydzielona dwa lata temu. Może paść bez części medycznej, może też przynosić osobno dochody.Zamieszczone przez KaarooL
Radosław "Radio Erewan" Przybył
http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
* Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto
I to się nazywa dobre myślenie - w pełni popieram - póki co cieszmy się tym co jest, róbmy zdjęciaZamieszczone przez Rafał Czarny
, a jak będzie zbyt dużo body, to zaczniemy się zastanawiać co wybrać
![]()
Pozdrawiam, Robert
Był sobie Olek, piękny, wielki, czarny Olek z całą kompanią braci ...
... a jest ... żółta łódź podwodna ....
Olek robi nawet dyktafony. Mam taki na małe kasetki.
i lornetki...
"A teraz zaśpiewajmy chórem
E-System naszym królem"![]()
![]()
i dlatego czekamy, że na Photokinie będzie E-X![]()
![]()
Normalnie zacznę dawać ujemne bonusy za poezję na forumZamieszczone przez Yx
![]()
Radosław "Radio Erewan" Przybył
http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
* Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto
ekhm, a dlaczego??Zamieszczone przez RadioErewan
![]()
Mówiłeś, że Photokina się skurczyła... pewnie wszyscy czekają aż Olek nadąży za resztą peletonuCzy na PMA będzie więcej nowości??