Dzisiaj w Poznaniu na ulicy, wydaje mi się, chwyciłem ciekawy moment. Ciekaw jestem co powiecie?
Dzisiaj w Poznaniu na ulicy, wydaje mi się, chwyciłem ciekawy moment. Ciekaw jestem co powiecie?
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Nieźle złapaneChoć może wykadrowałbymciaśniej - góra i prawa strona i tak jest pusta, a zwiększyłoby się powiększenie twarzy.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
ja pierdykam, wszystko super! niezly strzal! gratuluje!
SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gratulacje![]()
Fajowe. Ale może faktycznie odrobinę ciaśniej?
Ale Ci się pofarciło.
W takich fotach fart to podstawa. Wiem coś o tym, bo najbardziej lubię (oglądać i robić) street photo. Czasami łażę godzinami po mieście i kicha. A czasem krótki spacerek przy innej okazji i kilka fajnych fotek się trafia. Emocje przy tym jak na rybach.Podstawa, to mieć cały czas aparat na wierzchu gotowy do strzału.
Rafał, muszę przyznać Ci rację. Ale ty często bywasz w Krakowie i tematów masz tam co niemiara. Jasne, że nie wszystko da się ustrzelić. Zresztą duże miasto jest jakoś tak "obyte" z aparetem. W mniejszych to zaraz sensacja i co tu dużo mówić trudno o ciekawy strzał. Patrzą ludziska podejrzliwie.
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
To prawda. W Krakowie gość z aparatem nie budzi sensacji w tłumie turystów. W małych miastach trzeba być bardziej sprytnym.Zamieszczone przez Piotr Grześ
Piekne ujecie! Najbardziej podoba mi sie to szrmanckie uniesienie kiecki. Nawet jezeli jest to najbardziej elegancka päni mloda, to w tej pozycji wyglada niezbyt pociagajaco. Moze i dobrze.
Ciekawie zauwazone, dobrze wykonane. A dlaczego W-B? Tak musi?
pozdrawiam,
excel