To i ja coś wrzucę bez PSowania
To i ja coś wrzucę bez PSowania
http://www.robertnawara.digartfolio.pl/
E-1 ZD14-54 FL-36 A850 135 f/1.8 85f/1.4 50f/2.8 20-35 f/3.5-4.5
willow32 piekna modelka chyba pisałem to już nie raz
PS Ja mam ładnych synów Ty masz ładną córkę a może tak wysfatamy ich, w końcu daleko do siebie nie mamy
![]()
Ja, od kiedy posiadam lustro, wzialem rozwod z PSem - znaczy, w sensie wykorzystywania go do "ratowania" zdjec. Jedyne co robie, to ewentualna konwersja do BW, to w zasadzie wszystko. Tak wiec prosze mi powiedziec, czy to sie traktuje jako PSucie czy tez nie.
Sporo moich zdjec z E-500 znajduje sie w moim watku, sa nieshopowane. Akurat zamierzalem dorzucic jedno w BW, wiec tym razem nie u siebie a tutaj je wkleje
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Wiesz Eddie, aż nie chce się wierzyć, że Twoje foty wykonujesz kitowymi obiektywami, aż strach pomyśleć, jak byś dostał w ręce np. 50 mm.
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Piotr, najprawdopodobniej bym sie pogubil i zglupial zupelnieZamieszczone przez Piotr Grześ
Dzieki![]()
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Dp Eddie:sliczne są twoje fotki......az dziw ze nie szopowane
Nie shopowane, slowo daje.Zamieszczone przez voovoo2
Dzieki...![]()
BernArt - Moje zdjęcia