Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 37

Wątek: Bez wizazystki

| OlyJedi Awatar voovoo2
    Mieszka w
    Olsztyn
    Siła reputacji
    123
    Moja galeria

smutek

Oczywiscie nie szopowane................co wcale nie znaczy ze lepsze

| OlyJedi
    Siła reputacji
    198
    Moja galeria
    West,
    Znakomicie ujeta grupa, światełko troche zbyt wprost, ale jest przedwieczorne, a w takich promieniach ludzie wyglądaja najcieplej, najsympatryczniej. W kadrze zostawiłes dużo przestrzeni, tez dobrze, jest czym oddychac, jest gdzie się cieszyć zyciem.
    Bardzo mi sie podoba swoboda modeli i umiejętne posadowienie grupy na łonie przyrody z oświetlonym pniem dającym solidne oparcie dla pleców i naszych oczu, z ginącym światłem po lewej, ze spojrzeniem mamy, niewyszukanymi, ale jakże naturalnymi pozami dzieci.

voovoo,
    Swietny portret, tytuł każe dokładnie sie wpatrzyć w fotkę. Rzeczywiście jest na niej zapisany smuek, taki mały - smuteczek, w wyrazie twarzy, w pozie, w tonacji bluzeczki. Jasny dekolt i ramiona tworza układ przyjemny dla oka. Dużo trzeba umieć, aby coś takiego oddać na zdjęciu (i mieć dużo odwagi).

Pzdr, TJ

robin102
    Gość
    Kilka wcześniejszych portretów spacerowych , światło było fajne i kolorystyka wiosenna , rzutowało to na kolorystykę zdjęcia.
    Mam trochę nowych fotek portretowych , ale czasu brak , żeby je przekonwertować z ORF na JPG.

| OlyJedi Awatar voovoo2
    Mieszka w
    Olsztyn
    Siła reputacji
    123
    Moja galeria
    Serdeczne dzięki,jestes bardzo uprzejmy..............wiem ze sporo brakuje tej fotce
    A teraz cos weselszego

| OlyJedi Awatar voovoo2
    Mieszka w
    Olsztyn
    Siła reputacji
    123
    Moja galeria
    Do Robin 102 Ładne naturalne portrety,fajna kolorystyka...........modelka nie pozuje i ładnie jej z tym

excel
    Gość
    voovoo2

pierwsze zdjecie pod drzewem jest urocze. Drugiemu natomiast brakuje swiatla z pierwszego. Potrafisz wyobrazic sobie to samo swiatelko padajace na ten smutek? Spotegowales go przez wykonanie fotki podczas zachmurzonego dnia. Twarz jest blada, co i tak przy ciemnych wlosach jest bardziej dla oka obecne.
    Moze sie myle, a jezeli pomylke chcesz mi udowodnic, to szukaj slonca i sprobuj ponownie.

pozdrawiam,
    excel

Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar west73
    Mieszka w
    Ruda Śląska
    Siła reputacji
    39
    Moja galeria
    robin102 wspaniałe dwa portrety z pięknym światłem, drugie jednak ujmuje mnie swoim klasycznym kadrem
    voovoo2 ładne fotografie lecz brakuje mi w nich tej kolorystyki olympusa

| OlyJedi Awatar voovoo2
    Mieszka w
    Olsztyn
    Siła reputacji
    123
    Moja galeria
    Masz 100% racji ,sam nie wiem dlaczego te kolory s jakies takie...............mało olkowe

Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar west73
    Mieszka w
    Ruda Śląska
    Siła reputacji
    39
    Moja galeria
    voovoo2, mam wrazenie że przyczyna tkwi w oświetleniu, zdjęcie są zrobione pod światło i aparat chyba się pogubił a Ty tego nie skorygowałeś

Awatar nib
    Mieszka w
    poznań
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    robin super te fotki tej pani, dobrze "wychodzi" na zdjeciach

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów