-
smutek
Oczywiscie nie szopowane................co wcale nie znaczy ze lepsze
-
West,
Znakomicie ujeta grupa, światełko troche zbyt wprost, ale jest przedwieczorne, a w takich promieniach ludzie wyglądaja najcieplej, najsympatryczniej. W kadrze zostawiłes dużo przestrzeni, tez dobrze, jest czym oddychac, jest gdzie się cieszyć zyciem.
Bardzo mi sie podoba swoboda modeli i umiejętne posadowienie grupy na łonie przyrody z oświetlonym pniem dającym solidne oparcie dla pleców i naszych oczu, z ginącym światłem po lewej, ze spojrzeniem mamy, niewyszukanymi, ale jakże naturalnymi pozami dzieci.
voovoo,
Swietny portret, tytuł każe dokładnie sie wpatrzyć w fotkę. Rzeczywiście jest na niej zapisany smuek, taki mały - smuteczek, w wyrazie twarzy, w pozie, w tonacji bluzeczki. Jasny dekolt i ramiona tworza układ przyjemny dla oka. Dużo trzeba umieć, aby coś takiego oddać na zdjęciu (i mieć dużo odwagi).
Pzdr, TJ
-
-
Serdeczne dzięki,jestes bardzo uprzejmy..............wiem ze sporo brakuje tej fotce
A teraz cos weselszego
-
Do Robin 102 Ładne naturalne portrety,fajna kolorystyka...........modelka nie pozuje i ładnie jej z tym
-
voovoo2
pierwsze zdjecie pod drzewem jest urocze. Drugiemu natomiast brakuje swiatla z pierwszego. Potrafisz wyobrazic sobie to samo swiatelko padajace na ten smutek? Spotegowales go przez wykonanie fotki podczas zachmurzonego dnia. Twarz jest blada, co i tak przy ciemnych wlosach jest bardziej dla oka obecne.
Moze sie myle, a jezeli pomylke chcesz mi udowodnic, to szukaj slonca i sprobuj ponownie.
pozdrawiam,
excel
-
robin102 wspaniałe dwa portrety z pięknym światłem, drugie jednak ujmuje mnie swoim klasycznym kadrem
voovoo2 ładne fotografie lecz brakuje mi w nich tej kolorystyki olympusa
-
Masz 100% racji ,sam nie wiem dlaczego te kolory s jakies takie...............mało olkowe
-
voovoo2, mam wrazenie że przyczyna tkwi w oświetleniu, zdjęcie są zrobione pod światło i aparat chyba się pogubił a Ty tego nie skorygowałeś
-
- Siła reputacji
- 22
robin super te fotki tej pani, dobrze "wychodzi" na zdjeciach
Tagi dla tego wątku
Uprawnienia umieszczania postów