Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 37

Wątek: Bez wizazystki

| OlyJedi Awatar voovoo2
    Mieszka w
    Olsztyn
    Siła reputacji
    123
    Moja galeria

Bez wizazystki

Mam niesmiałą propozycje o publikowanie fotek - portretów- ktore nie były obrabiane (upiększane w PS i innych tego typu programach.Bez wizazystki to przenosnia - chodzi mi o fotki mozliwie najbardziej naturalne
    Na początek wstawiam swoją.....czynię to z obawa ale nich tam........

| OlyJedi Awatar sławekb
    Mieszka w
    Łagów
    Siła reputacji
    35
    Moja galeria

leśnik

To ja wrzucę jedno.
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	bart1_104.jpg
Wyświetleń:	77
Rozmiar:	128,0 KB
ID:	395  

| OlyJedi
    Siła reputacji
    199
    Moja galeria
    voovoo2,
    Interesująco ujętka twarzyczka, przekątniowo, niesztampowo. Zatrzymana chwila w kadrze, widoczny jest ruch w domyśle, dziecko najwyraźniej na chwike oderwało się od czegoś (od zabawy?). Portecik jest spontaniczny, ustrzelony, poza naturalna. Kręcone włosy okalające główkę dziewczynki pogłębiają jej image. Kolory skóry zawierają ciut za dużo czerwonego (tu się czepiam), ale z drugiej strony biała koszulka jest biała, a dżins jest niebieski. Trafiony portrecik. Niezły, Dobry.

slawekB
    Ujrzałem drugą fotkę - opisuje. Również dobra, niesztampowa, zupełnie inna od pierwszej. Wydaje się, że chłopczyk jest adekwatnie przedstawiony co do jego charakteru - statycznie, co podkresla pionowy dokładnie drążek, pewnie, myśląco. Chłopak wyraźnie pozuje, ale też wyraźnie chce być sobą. Bardzo dobra rzecz, jeśli chodzi o zapisanie, jaki on był w dzieciństwie.
    Pzdr, TJ

| OlyJedi Awatar voovoo2
    Mieszka w
    Olsztyn
    Siła reputacji
    123
    Moja galeria
    Dzięki za ocenę i opinię Fotka 2 jest bardzo dobra...........doskonale oddaje nature portretowanego chłopca

| OlyJedi Awatar PioRo
    Mieszka w
    Gdańsk
    Siła reputacji
    49
    Moja galeria
    VooVoo2,
    zgodnie z Twoją prośbą zamieszczam 2 fotki absolutnie nie PSute (nawet nie kadrowane).
    Foty są także niepozowane, strzelone "przy okazji" testowania nabytku - to jedne z pierwszych jakie zrobiłem po kupnie mojego E-500 ("lipny" obiektyw 17,5-45)...
    Wasze portrety mi się bardzo podobają, więc ze swoimi "gniotami" się wahalem - no ale kiedyś powinienem też coś zacząć na forum pokazywać, a to jest świetna okazja...
    To moje pierwsze foty pokazane w tym (jakże zacnym) towarzystwie
    Pozdrawiam

1.

2.

| OlyJedi Awatar voovoo2
    Mieszka w
    Olsztyn
    Siła reputacji
    123
    Moja galeria
    co tam obiektyw..............kiedys mozesz miec lepszy liczą sie fotki.Pomijajac ich walory techniczne widac,ze masz oko i wiesz o co chodzi w fotografii.Daej juz bedzie tylko lepiej Serdecznie pozdrawiam i zycze sukcesów....................na co jak widze sie zanosi

| OlyJedi Awatar PioRo
    Mieszka w
    Gdańsk
    Siła reputacji
    49
    Moja galeria
    Dzięki za podniesienie mnie na duchu...

| OlyJedi Awatar voovoo2
    Mieszka w
    Olsztyn
    Siła reputacji
    123
    Moja galeria
    Mamjuz tyle lat ze nie mam siły niczego podnosic......nawet na duchu,który jest podobno nieważki....................szczerze wierze ze Twoje następn fotki będą lepsze

| OlyJedi Awatar johan
    Mieszka w
    Siedlce
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    To ja dodam coś od siebie w tym klimacie:
    E-620 | HLD-5 | 14-42 | 40-150 |
    5DmkII | 50D | C20/2.8 | C28/1.8 | C50/1.4 | C85/1.8 | C100/2.8L IS | C200/2.8L II | 300/2.8L IS | TC 1.4X II | TC 2.0X II | 580exII

| OlyJedi Awatar voovoo2
    Mieszka w
    Olsztyn
    Siła reputacji
    123
    Moja galeria
    Zaje.....sta,wręcz swietna..............moze ciut inny kadr..............ale co tam jest super!!!Mam nadzieje ze rozwiniętą interpraetacje napisza inni.Dzięki za zamieszczenie slicznej fotki

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów