Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Kolory lata

| OlyJedi Awatar voovoo2
    Mieszka w
    Olsztyn
    Siła reputacji
    123
    Moja galeria
    Mam wrazenie ze to juz kolory jesieni Najładniesza fotka 4

| OlyJedi Awatar PioRo
    Mieszka w
    Gdańsk
    Siła reputacji
    48
    Moja galeria
    Tadeusz,
    po Twoim dopowiedzeniu pierwsze dwie fotki stają się czytelniejsze. Ja tego nie dostrzegłem, ale może za bardzo zasugerowałem się tytułem postu i szukałem tam wyłącznie "lata"?
    I dalej najbardziej podoba mi się czwarta...
    Pozdrawiam

excel
    Gość
    Tadeuszu,
    Jak zapewne zauwazyles bardzo lubie ogladac Twoje kwiatowe fotki i nie tylko kwiatowe, poniewaz w nich jest wszedzie pelno swiatla! Pieknego swiatelka, wzbogacajacego wszelkie subtelnosci, ktore Ty szczegolnie potrafisz wysuplac ku estetycznemu zadoscuczynieniu naszym oczom.
    Najbardziej urzekla mnie fotka nr 2. Popatrz na swiatlo! Jak pieknie przewija sie miedzy nasyconymi rozem plateczkami. Z niezwykla lekkoscia przechodzi z warstwy na warstwe platkow, obnazajac ich niezwykla urode.

Rudbekia, to drugie w kolejnosci pod wzgledem urody. Przypomina mi baletnice w koncowym momencie piruetu. Piekne. Naturalny, wiernie przez Olka oddany kolor jest podkresleniem umiejetnosci autora zdjec, jak i niewatpliwej klasy Oleczka.

Pierwsze i trzecie jest niewatpliwie ladne. Na tyle ladne, ze trudno jest niekiedy nadac Twoim fotkom odpowiednie miejsce w szeregu.

Pozdrawiam,
    excel

| OlyJedi
    Siła reputacji
    198
    Moja galeria
    excel,
    Dziękuje za liryczną recenzję. Cieszę się, że postrzegłes fotki w pełnym świetle, odebrałeś je jako inspirację dla Twojej poetyckiej wyobraźni. Doceniam wielce styl recenzji i piękną polszczyznę. Ech... rozmarzyłem się.
    Pzdr, TJ

| OlyJedi Awatar dka
    Mieszka w
    Łódź, Radomsko
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    zaluje, ze siedze w robocie i nie moge spokojnie wypowiedziec sie w kwestii tych zdjec. jednak zaciekawily mnie na tyle, ze ich ogladanie zajmuje mi juz dluuuga chwile.
    mysli do wypowiedzi jednak nie zbiore
    o takich zdjeciach nie mozna sie wypowiadac bez skupienia. (mowie o sobie)

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar lessie
    Mieszka w
    wrocław
    Siła reputacji
    31
    Moja galeria
    trzecie i czwarte, z naciskiem na ostatnie. Ładne, nasycone kolorki bez przesadnych upiększeń, czysta natura.