Mam wrazenie ze to juz kolory jesieniNajładniesza fotka 4
Mam wrazenie ze to juz kolory jesieniNajładniesza fotka 4
Tadeusz,
po Twoim dopowiedzeniu pierwsze dwie fotki stają się czytelniejsze. Ja tego nie dostrzegłem, ale może za bardzo zasugerowałem się tytułem postu i szukałem tam wyłącznie "lata"?
I dalej najbardziej podoba mi się czwarta...
Pozdrawiam
Tadeuszu,
Jak zapewne zauwazyles bardzo lubie ogladac Twoje kwiatowe fotki i nie tylko kwiatowe, poniewaz w nich jest wszedzie pelno swiatla! Pieknego swiatelka, wzbogacajacego wszelkie subtelnosci, ktore Ty szczegolnie potrafisz wysuplac ku estetycznemu zadoscuczynieniu naszym oczom.
Najbardziej urzekla mnie fotka nr 2. Popatrz na swiatlo! Jak pieknie przewija sie miedzy nasyconymi rozem plateczkami. Z niezwykla lekkoscia przechodzi z warstwy na warstwe platkow, obnazajac ich niezwykla urode.
Rudbekia, to drugie w kolejnosci pod wzgledem urody. Przypomina mi baletnice w koncowym momencie piruetu. Piekne. Naturalny, wiernie przez Olka oddany kolor jest podkresleniem umiejetnosci autora zdjec, jak i niewatpliwej klasy Oleczka.
Pierwsze i trzecie jest niewatpliwie ladne. Na tyle ladne, ze trudno jest niekiedy nadac Twoim fotkom odpowiednie miejsce w szeregu.
Pozdrawiam,
excel
excel,
Dziękuje za liryczną recenzję. Cieszę się, że postrzegłes fotki w pełnym świetle, odebrałeś je jako inspirację dla Twojej poetyckiej wyobraźni. Doceniam wielce styl recenzji i piękną polszczyznę. Ech... rozmarzyłem się.
Pzdr, TJ
zaluje, ze siedze w robocie i nie moge spokojnie wypowiedziec sie w kwestii tych zdjec. jednak zaciekawily mnie na tyle, ze ich ogladanie zajmuje mi juz dluuuga chwile.
mysli do wypowiedzi jednak nie zbiore
o takich zdjeciach nie mozna sie wypowiadac bez skupienia. (mowie o sobie)
trzecie i czwarte, z naciskiem na ostatnie. Ładne, nasycone kolorki bez przesadnych upiększeń, czysta natura.
Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl