będzie jednym słówkiem PIĘKNE
będzie jednym słówkiem PIĘKNE
dzięki robin102martwi mnie tylko słaba frekwencja...czyżby tylko robinowi się podobały??
http://www.robertnawara.digartfolio.pl/
E-1 ZD14-54 FL-36 A850 135 f/1.8 85f/1.4 50f/2.8 20-35 f/3.5-4.5
spokojnie spokojnie... dopiero wszedlem na forum
ladne zdjecia, piekna modelka, moja ulubiona GO i taki spokojny klimat
A masz cos w tym klimacie gdzie modelka nie patrzy w obiektyw? IMHO przydalaby sie poza zamyslona......
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
willow32,
Twoje fotki sa na tyle ladne, ze nie kozna zasiasc do tego , jak do przyslowiowej szklaneczki piwa, tylko trza siasc, zastanowic sie, przeanalizowac i dopiero wtedy rozpoczac pisanie.
Napisze, opisze moje wrazenia, troche malo czasu mam. Zdjecia sa na tyle dobre, ze mam je pod powieka i bnede analizowal. Tylko dobre zdjecia nosi sie pod powieka i ma sie je zawsze dostepne. Mam ich kilka, tropche wiecej jak to, Twoje wsrod nich. Dzisiaj w nocy wyjezdzam. Wracam za tydzien i za tydzien napisze.
Powodzenia, Pozdrowienia,
excel
Jeronimo tak na szybko...to co prawda szuflandia, ale myślę ze wart pokazania
excel się normalnie zarumieniłem aż) ale mocno się trzymam biurka więc chyba nie odfrunę
życze udanej i przyjemnej podróży, pozdrawiam
6.
http://www.robertnawara.digartfolio.pl/
E-1 ZD14-54 FL-36 A850 135 f/1.8 85f/1.4 50f/2.8 20-35 f/3.5-4.5
NAJPIEKNIEJSZE! Wspaniale!.
pozdrawiam,
excel
willow32 malutka prośba , weź już wiecej fotek nie wstawiaj bo zacznę szukać całkiem innego hobby . he he he
Jestem pod wrażeniem. Naprawdę wspaniały portret. Wcześniej się nie wypowiadałem, ale uważnie śledziłem Twoje poczynania z 50 mm i muszę powiedzieć, że Twoje fotki mnie do niego przekonały i buch 5 zł. do skarbony he he.
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
suuuper! takie delikatne.. I like it![]()
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
ozeszty.. zdjecia robia ogromne wrazenie! idealne! gratulacje!
zaraz znowu sobie na nie popatrze!